HomeStiri Mondene Un actor din „Game of Thrones“, dezamăgit de echipa HBO! “Creatorii seriei «Urzeala Tronurilor» dezinformează fanii!”

Un actor din „Game of Thrones“, dezamăgit de echipa HBO! “Creatorii seriei «Urzeala Tronurilor» dezinformează fanii!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/646x404-1-2.jpg

Alexander Siddig, cel care l-a interpretat pe Doran Martell în serialul „Urzeala Tronurilor“, îi critică acum pe cei de la HBO pentru că i-ar fi întrerupt contractul de colaborare înainte de termen. Actorul spune că nu i s-a oferit vreo explicație și susţine că episoadele publicate „ilegal“ înainte de difuzarea la TV sunt doar o mişcare de marketing a televiziunii.

646x404 (1)

„Nu ştiu ce s-a întâmplat exact. Am fost contactat pentru cel puţin patru episoade, dar la un moment dat am primit un telefon de la unul dintre tipi (creatorii seriei David Benioff şi D.B. Weiss – n.red.). M-a întrebat dacă ştiu de ce m-a sunat, bănuiam. «Voiam să te omorâm la sfârşitul sezonului trecut, dar am decis că o să facem acest lucru la începutul sezonului». A fost ceva foarte greşit, pentru că dacă aveau de gând să-mi ucidă personajul mai devreme, de ce m-ar fi angajat pentru alte patru episoade? Ceva s-a întâmplat, dar nu am idee ce anume“, a povestit artistul.

„Poate că nu şi-au dorit ca atât de multă atenţie să fie îndreptată către acest personaj. Sau poate că şi-au dorit să demonstreze că se vor abate de la firul narativ al romanelor, iar moartea personajului meu a fost primul exemplu. Sau poate pur şi simplu am făcut eu ceva greşit, poate am spus ceva greşit persoanei greşite.“

Cu o săptămână înainte de apariția sezonului al cincilea au fost difuzate primele patru episoade. Alexander Siddig a comentat și cu privire la acest lucru.

„Echipa «Urzeala Tronurilor» dezinformează fanii şi le oferă informaţii false doar pentru a-i conduce pe piste greşite. De exemplu, sezonul trecut primele patru episoade au fost furate şi descărcate online şi toată lumea a putut să le vizioneze înainte ca sezonul să fie difuzat pe micile ecrane. Sunt aproape sigur că acele episoade au fost făcute publice chiar de HBO. Este doar părerea mea, se fac multe jocuri, toată lumea e implicată în aceste jocuri. «Urzeala Tronurilor» este un fel de rege al secretelor, misterelor, intrigii, cel puţin asta cred fanii. Pentru că există un mare apetit pentru bârfă, toată lumea mă întreba dacă Jon Snow a murit. Singurul lucru care a fost extrem de dificil a fost faptul că ştiam că Jon Snow va muri, pentru că primisem scenariul, dar nu am avut voie să-i spun nici măcar soţiei mele, ceea ce a fost enervant… Pur şi simplu faci o înţelegere cu diavolul“, a mai declarat actorul citat de „The Independent“.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed