Un caz uimitor! „Eu sunt medic ginecolog de multi ani. Am intalnit multi pacienti, cu povesti mai mult sau mai putin amuzante. Dar acest caz este de neuitat”

Share

Unele persoane sunt atât de naive, încât nu realizează că cei din jur își bat joc de credibilitatea și nivelul ridicat de încredere pe care le acordă.

Este și cazul unei femei care, având o încredere oarbă în fiica sa adolescentă, a dus-o la medic, deoarece nu știa exact ce are, deși ar fi putut să bănuiască, având în vedere că prezenta cele mai comune stări ale sarcinii.

Vă prezentăm în continuare pe larg acest caz, așa cum l-a relatat medicul respectiv:

„Eu sunt medic ginecolog de mulți ani. Am întânit mulți pacienți, cu povești mai mult sau mai puțin amuzante. Dar acest caz este de neuitat. Mama și fiica, doamna Gherman și Ioana, au intrat la mine în cabinet:

«– Fiica mea nu se simte bine. S-a îngrășat mult în ultima perioadă, vomită dimineața și are stări caudate…»

«– Hai să vedem ce ai, Ioana», i-am zis. Apoi i-am luat analizele și i-am recomandat odihnă și să manance fructe și legume.

Aveam deja diagnosticul, dar trebuia să aștept rezultatele analizelor.

Doamna Gherman era tare îngrijorată când au revenit să le spun ce se întâmplă cu Ioana. Încercam să o iau cu ușurelul pe mamă:

«– Doamnă Gherman, nu știu cum să vă spun, însă fiica dumneavoastră e gravidă. În patru luni, aș spune eu, dar mai trebuie făcută o ecografie.»

«– Gravidă? Fata mea n-a fost niciodată cu un bărbat. Nu, Ioana? »

«– Nu m-am sărutat niciodată cu un băiat.»

Pentru mine, situația era amuzantă spre ridicolă. Așa că am tăcut. M-am dus spre fereastră și timp de cinci minute m-am uitat spre cer. Mama deja nu mai avea rabdare… M-a întrebat dacă s-a întâmplat ceva.

«– Doamnă, ultima dată când a rămas o virgină însărcinată a apărut o stea pe cer și trei magi au pornit în călătorie. N-aș vrea să ratez când se întâmplă iar asta.»

După acest răspuns, nu a mai venit niciodată la mine…”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news