Home Stiri Un celebru barbat din Romania a vrut sa-si taie venele pentru ea! Vezi despre cine este vorba

Un celebru barbat din Romania a vrut sa-si taie venele pentru ea! Vezi despre cine este vorba

autor Elena Yvette
337 vizualizari

Cătălin Botezatu, căci despre el este vorba, a fost întotdeauna un mare cuceritor, însă există un lucru în legătură cu el despre care fanii nu știu. Cătălin Botezatu a cunoscut o femeie pentru care ar fi fost în stare de orice.

Această femeie se numește Dana Opsitaru și a fost un manechin de mare succes în Epoca de Aur. Relația lor s-a terminat destul de repede, însă Cătălin a rămas cu amintiri frumoase din acea perioadă. De curând, Botezatu a postat pe rețeaua de socializare câteva fotografii cu fosta lui iubită, alături de următorul mesaj:

„Dana Opsitaru… my first love and now my best friend” (prima mea dragoste şi acum cea mai bună prietenă).

catalin botezatu 2

Despre ea Cătălin a vorbit de mai multe ori spunând că e femeia care i-a marcat existența și a povestit clipele superbe pe care le-a trăit alături de ea, dar, mai ales, despre cum a reușit să cucerească o femeie care pe atunci era considerată inabordabilă.

În cadrul unei emisiuni televizate, Botezatu a declarat:

„Era mai în vârstă decât mine cu opt-nouă ani. Se purta cu mine ca o mamăca o amantăca o nevastăca o orice. Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: «Dacă te crezi așa fițos și consideri  toate femeile îți pică așastângadreaptacucerește-o pe asta

«Da’ de ce tocmai pe asta, am întrebatPentru  are un copil, are foarte mulți bani și nu se uită la niciunul»mi s-a răspuns.

Ea avea o viață foarte tare, n-o interesau puștii aspirine ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toți banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câți bani am dat pe orhidee în perioada aceea!

După trei luni de încercări, a acceptat  ia masa cu mine la Capșa. A venit cu niște pantofi roșii cu toc înalt și cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă și sacou cu umeri foarte mariEra o apariție de-ți tremurau picioarele.

N-am mâncat nimic toată searadeși comandasem tot felul de mâncăruri s-o impresionez. Am mers la ea acasă și-a urmat cea mai nebună partidă de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo.

A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârșăvia mea, pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soțului, care era căpitanul Naționalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.

A urmat o perioadă de demență. (…) De Crăciun, chiar am șantajat-o, i-am spus: «Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!». În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-și spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soțului ei  are o aventură cu mine și că mă iubește foarte tare…

catalin botezatu 3

În urma insistențelor sale, Dana a divorțat, însă relația lor nu a fost de lungă durată.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies