Home Stiri Un cuplu celebru divorțează! Despre cine este vorba! „El era agresiv verbal. Se putea ajunge la…”

Un cuplu celebru divorțează! Despre cine este vorba! „El era agresiv verbal. Se putea ajunge la…”

autor Negriu Elena
212 vizualizari

Ilie Năstase și Ioana Simion au decis să pună punct mariajului lor care a durat doar un an. Cei doi consideră că nu mai există cale de a salva căsnicia și se pregătesc de divorț.

Pe data de 25 aprilie 2019, aceștia s-au căsătorit civil după câteva luni de relație, iar toată lumea se aștepta să anunțe când va avea loc cununia religioasă.

2

Marele tenismen credea că, în sfârșit, își găsise femeia alături de care își va petrece restul vieții, dar se pare că între timp lucrurile s-au răcit între ei.

De-a lungul timpului au mai existat zvonuri conform cărora se aflau pe punctul de a își spune adio, dar de data aceasta totul pare a fi definitiv.

3

Conform unor surse din apropierea lor, Ioana Simion este cea care a dorit despărțirea, fiind sătulă de faptul că Ilie Năstase era agresiv verbal cu ea.

„Ioana şi Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărţit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia.

Nu s-au mai înţeles deloc în ultima perioadă, deşi ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe şanse lui Ilie, însă el nu şi-a schimbat comportamentul.

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situaţii mai grave, aşa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu.

Vorbeşte rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinţii ei, pentru că se simţea aiurea faţă de ei, dar şi de el, să îl lase singur în apartament…

Nu mai sunt şanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”,  au declarat pentru Click! surse din apropierea celor doi.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies