HomeStiri Mondene Un doctor italian a şocat întreaga lume cu afirmaţia sa: „Cancerul este o ciupercă ce poate fi tratată cu bicarbonat de sodiu!”

Un doctor italian a şocat întreaga lume cu afirmaţia sa: „Cancerul este o ciupercă ce poate fi tratată cu bicarbonat de sodiu!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Un-doctor-italian-a-şocat-întreaga-lume-cu-afirmaţia-sa.jpg

Potrivit celor spuse de doctorul italian Simoncini, cancerul nu este altceva decât o ciupercă ce poate fi eliminată numai prin folosirea prafului de copt. Doctorul a folosit metoda pentru a vindeca mii de pacienți ce sufereau de diferite forme de cancer și susţine că este 100% eficientă.

Terapia nu este deloc dăunătoare organismului şi, hai să recunoaştem, nu ai nimic de pierdut. Realitatea dureroasă a cazurilor din ce în ce mai numeroase de cancer este, cumva, cauzată de ineficienţa oncologiei. „Trebuie să dovedim faptul că oncologia modernă nu este capabilă încă să răspundă tuturor întrebărilor pe care le au pacienţii bolnavi de cancer. Este angajamentul nostru moral şi etic să descoperim adevăratul tratament pentru cea mai dificilă şi mortală boală a acestor vremuri”, spune doctorul Simonchini.

Cancerul este o ciupercă!

„Acum un secol circula o teorie interesantă conform căreia cancerul este cauzat de gene cu disfuncţionalităţi, ceea ce inseamnă că boala este prezentă la nivel intracelular. Totuşi, în opinia mea, cancerul este o infecţie fungică şi un fenomen celular special”, spune doctorul, care a cutremurat lumea medicală din jurul său cu afirmaţia sa.

Candida

În lumea vegetală, carcinomul este cauzat de infecţii fungice, iar la fel se întâmplă şi la oameni. Fungii mereu poartă o tumoare – acest lucru a fost dovedit atât în studiile vivo, cât şi în vitro. Chiar şi aşa, oamenii de ştiinţă cred că aceste tumori se dezvoltă doar după ce a apărut boala. Doctorul Simonchini presupune că acestea erau deja prezente de dinainte de debutul bolii – fungii creează cancer, slăbesc sistemul nostru imunitar şi apoi atacă întregul organism. Fiecare tip de cancer este cauzat de Candida, lucru ce a fost confirmat în mai multe studii, iar structura sa histologică este rezultatul măsurilor de apărare împotriva invaziei. De-a lungul timpului, țesuturile noastre devin slăbite şi obosite, iar asta duce la începerea producerii de celule neidentificate. Potrivit celor spuse de doctor, cancerul este un “ulcer” în care celulele deformate se acumulează şi formează colonii.

Praful de copt

Medicamentele antifungice sunt ineficiente împotriva cancerului, deoarece ele atacă celulele numai la suprafaţă. Principala infecţie este mult mai puternică decât o simplă bacterie, motiv pentru care aceste infecţii fungice durează atât de mult. „Am identificat lucrurile ce pot ataca aceste colonii de ciperci – pentru cancer, acesta este praful de copt, iar tinctura de iod este cea mai bună soluţie pentru cancerele de piele”, suţine doctorul Simoncini. Multe studii au dovedit eficienţa intracelulară a prafului de copt asupra cancerului.

Tratamentul

„Am folosit tratamentul pe pacienții mei de peste 20 de ani. Majoritatea acestora s-au recuperat complet după această boală, chiar dacă medicii nu le mai dădeau vreo şansă. Cea mai bună cale de a elimina o tumoare este ca aceasta să intre în contact cu praful de copt, care poate fi aplicat asemenea unei spălături pentru cancerele digestive, injecţie intravenoasă pentru tumorile creierului sau ale plămânilor şi inhalaţii pentru tumorile sistemului respirator superior. Tumorile de sân, sistem limfatic şi subcutanate pot fi tratate prin perfuzii locale. Tumorile organelor interne ar trebui tratate cu bicarbonat de sodiu aplicat direct în artere şi, de asemenea, este important să tratezi fiecare tip de cancer cu doza corespunzătoare”. Dr. Simoncini explică şi continuă: „În cazul perfuziei, va fi nevoie de 500 ml de soluţie de concentraţie 5% sau 8.4%; în unele cazuri, această soluţie trebuie să fie suficient de sărată. Pe parcursul fiecărui tratament, este important de ştiut că tumorile revin între trei şi patru zile, suferă un declin între zilele a patra şi a cincea, deci sunt necesare minimum sase zile de tratament. Acesta ar trebui repetat de patru ori, iar singurele efecte secundare sunt setea şi slăbiciunea”.

„Pentru cancerul de piele ar trebui să ungi zonele afectate o tinctură de iod de 0.7% de 20-30 de ori pe zi. După aceea, tumoarea nu va mai recidiva,” spune dr. Simoncini.

Acestea sunt principalele simptome ale infecţiei cu Candida

  • Oboseală cronică;
  • Tulburare obsesivă-compulsivă;
  • Anxietate şi irascibilitate;
  • Minte înceţoşată şi ameţeli;
  • Probleme cronice ale pielii;
  • Tulburări digestive cronice;
  • Schimbări de dispoziţie;
  • Obsesii pentru mâncărurile cu amidon sau zahăr.

În cazul în care observi cel puţin două dintre aceste simptome, poţi avea o infecţie cu Candida într-un stadiu avansat, lucru ce poate duce la cancer, motiv pentru care acestea nu trebuie niciodată ignorate.

Tratamentul şi prevenirea infecţiilor cu Candida

Dezvoltarea micozelor trebuie ţinută sub control. Lăsată netratată, Candida poate duce la candidoză, care cauzează simptome ce imită alte boli şi rezultă în perforarea intestinelor şi sindromul colonului iritabil. Asta va permite proteinelor să atace celulele sângelui. Pentru a preveni eventualele probleme, trebuie, mai întâi, să eliminăm din alimentaţie mâncărurile care hrănesc Candida – zahărul şi amidonul. Asta înseamnă fără pâine, dulciuri, fructe proaspete, paste sau orez pentru o vreme. Axează-te pe mâncatul de fructe proaspete sau legume gătite la aburi, iar unii pacienți au rezultate foarte bune cu seminţele de grapefruit. Dr. Simoncini recomandă folosirea unui bicarbonat de sodiu fără aluminiu în tratamentul cancerului şi poate fi găsit în orice farmacie.

Cum funcţionează această terapie

Praful de copt creşte semnificativ alcalinitatea sângelui care distruge ciuperca. Datorită acestui lucru, praful de copt dezintegrează rapid tumoarea, lăsând-o fără mijloacele de apărare.

Pentru cancerele de stomac, colon, rect sau oral, vei avea nevoie să iei câte o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu o cană de apă în fiecare dimineață timp de o lună. În majoritatea cazurilor, acest lucru este suficient pentru a elimina tumoarea. Terapia ar trebui să se desfăşoare pe parcursul a trei-patru săptămâni, nicio zi mai mult sau mai puţin. Terapia dr. Simoncini necesită, de asemenea, injecţiii intravenoase. Pentru cele mai bune rezultate, vei avea nevoie de 500 ml de soluţie de bicarbonat de sodiu de 5%, aplicat direct pe venă în fiecare zi. Fă acest lucru 24 de zile, iar apoi mergi la un ecograf. Micozele vaginale au devenit destul de obişnuite în zilele noastre, iar potrivit dr. Simoncini, ele sunt principalele cauze ale cancerului cervical şi tumorilor vaginale. Pentru a le trata, este nevoie să îţi speli vaginul cu un amestec din doi litri de apă filtrată şi două linguriţe de bicarbonat de sodiu. Asta va înfrânge ciupercile ce cauzează problemele şi va preveni recidivarea lor în viitor…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed