Home Stiri Un monolog senzațional al unei soții adresat bărbaților de pretutindeni

Un monolog senzațional al unei soții adresat bărbaților de pretutindeni

autor Elena Yvette
178 vizualizari

Iată mărturisirea unei femei referitoare la tot ceea ce face ea ca bărbatul să fie fericit că a ales să o ia de soție:

Un monolog senzațional al unei soții adresat tuturor bărbaților de pretutindeni

„Bărbaţi de pretutindeni, luaţi aminte aceste vorbe: Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie care este la fel de bine educată ca tine, care câştigă aproape la fel de mult ca tine. O femeie care are vise şi aspiraţii aşa cum are orice alt om… o femeie care nu a intrat în bucătărie în viaţa ei (aşa cum nici tu şi nici sora ta nu aţi intrat) pentru că a fost ocupată cu studiile ei într-un sistem care nu oferă niciun beneficiu fetelor care se descurcă în bucătărie.

Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie care a locuit şi a trăit cu părinţii, surorile şi fraţii ei la fel de mult ca şi tine: 20-25 de ani din viaţa ei. Această femeie a avut curajul de a lăsa în urmă tot, de la casă la oamenii care o iubesc şi a acceptat să înceapă o nouă viaţă, să adopte casa ta, familia ta şi chiar să îţi ia numele.

Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie de la care alţii au pretenţii să fie maestru bucătar într-o singură zi… O femeie care trebuie să gătească imediat ce se trezeşte şi, chiar dacă este la fel de obosită ca tine, să fie nevoită să pregătească cina când vine de la birou. Şi să-ţi mai spun ceva: această femeie nu se plânge niciodată; are rol de menajeră, bucătăreasă, mamă, soţie – chiar dacă uneori nu vrea să îşi îndeplinească îndatoririle.

Este stângace, neglijentă şi câteodată prea exigentă; există momente în care învaţă mai repede decât tine şi momente în care ar vrea să lase totul şi să fugă departe în lume.

Ai ales să te căsătoreşti cu o femeie care are propriii prieteni – femei, bărbaţi – şi colegi la locul de muncă. Această femeie este gata să uite de aceşti oameni pentru a evita gelozia ta iraţională, inutilă, dorinţa de concurenţă şi nesiguranţa de care dai dovadă.

Ai ales o femeie care a dat toată viaţa ei pentru tine, care aşteaptă sprijinul tău, care vrea să îi fii alături atunci când îi este greu şi, cel mai important, care vrea să o apreciezi şi să o iubeşti până când moartea vă va despărţi.

Dar nu mulţi bărbaţi ştiu asta…”

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies