HomeStiri Mondene Un nou divorţ în showbiz! Alina Sorescu şi Alex Ciucu au probleme în cuplu

Un nou divorţ în showbiz! Alina Sorescu şi Alex Ciucu au probleme în cuplu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Un nou divorţ în showbiz! Alina Sorescu şi Alex Ciucu au probleme în cuplu in Stiri Mondene

Se pare că 2020 este anul ghinioanelor. Un alt cuplu are „şanse” de a se alătura celor care au divorţat sau celor care sunt în pragul de a face acest lucru.

Alina Sorescu a fost părăsită pentru o altă femeie: „Personajele de carton” in Stiri Mondene

Alina şi Alex au o căsnicie de peste zece ani şi mereu au lăsat impresia că formează cuplul perfect, dar, de ceva vreme, mai multe persoane vorbesc despre o posibilă ruptură între aceştia. Weekendul trecut, afaceristul a fost văzut într-un club din Mamaia, dar nu era în apele lui. Era abătut şi supărat, iar această situaţie a întărit zvonurile care tot circulă.

Un nou divorţ în showbiz! Alina Sorescu şi Alex Ciucu au probleme în cuplu in Stiri Mondene

Conform wowbiz.ro, în relaţia celor doi au intervenit mai multe momente tensionate şi lucrurile nu mai sunt atât de roz ca până acum. „Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupă de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă. Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că: «Da, e posibil să îmi placă de tine». Am înţeles şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi apoi aşa au stat, cum am crezut. Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparație, suntem foarte diferiți. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a declarat Alina Sorescu pentru cei de la Antena Stars.

Un nou divorţ în showbiz! Alina Sorescu şi Alex Ciucu au probleme în cuplu in Stiri Mondene

În urmă cu ceva timp, aceasta a acordat un interviu pentru adevarul.ro, unde a dezbătut mai multe subiecte personale: „Şi eu m-am schimbat eu foarte mult. Sunt mulțumită că, până la 30 de ani, pe care îi voi împlini în vară, am deja doi copii. Un lucru pe care mi-l propusesem acum ceva vreme şi care s-a împlinit întocmai. Au fost nişte ani foarte alerţi pentru mine, în care am recuperat cumva tot timpul pe care nu mi-l acordasem până atunci, din punct de vedere personal şi al dezvoltării mele ca om. Au fost cei mai plini, dar şi cei mai frumoşi, în care am reuşit să îmbin familia cu profesia, ceva ce nu credeam vreodată că va fi posibil”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed