HomeStiri Mondene Un nou sezon Românii au talent. Prima ediție va fi săptămâna viitoare

Un nou sezon Românii au talent. Prima ediție va fi săptămâna viitoare

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 857 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/un-nou-sezon-romanii-au-talent-prima-editie-va-fi-saptamana-viitoare.jpg

Un nou sezon Românii au talent va începe pe 17 februarie. Prezentatorii și jurații se declară încântați de oamenii pe care i-au întâlnit în timpul preselecțiilor.

un-nou-sezon-romanii-au-talent-prima-editie-va-fi-saptamana-viitoare

Până să fie difuzată prima ediție a noului sezon Românii au talent, care va fi prezentată și de această dată de Smiley și Pavel Bartoș, cei patru jurați au ținut să le transmită câte un mesaj telespectatorilor.

Andi Moisescu, care a fost jurat al concursului încă din prima ediție, a ținut să dezvăluie despre noul sezon că va fi unul plin de zâmbete. „Eu cred că ar merită să vedem, înainte de toate, ce ne mai unește. Ce spuneți de talent? Nu ne-a părăsit niciodată, ne-a surprins întotdeauna plăcut, ne-a făcut să zâmbim și, în mod cert, cu toții avem cel puțin unul. Iată un motiv serios să ne dăm întâlnire într-un nou sezon Românii au talent”, a spus Andi Moisescu.

Mihaela Rădulescu a ținut să sublinieze că și noul sezon va fi unul de neuitat, mai ales că este „marfă de calitate”. „De fiecare dată, la fiecare început de sezon ne întrebăm dacă mai avem talente, dacă ne vom mai distra. Cred că sezonul asta ne-am distrat cel mai tare dintre toate, din două motive: pentru că am avut marfă de calitate și pentru că îl avem pe Florin într-o formă de zile mari. Nu aș putea descrie în ce fel ne-am distrat la filmări și cât de mult am râs. Vă las să vedeți totul din 17 februarie. Va fi un sezon Românii au talent pe care îl veți ține minte”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Pe de altă parte, Andra recomandă noul sezon ca fiind unul plin de adrenalină și de oameni talentați. „Urmează un sezon plin de adrenalină. Este incredibil câți oameni talentați pot fi în țara asta! Veți vedea numere care vă vor tăia respirația și veți asculta povești care vă vor smulge lacrimi. Noi am trăit intens preselecțiile acestui sezon și abia aștept să retrăiesc acele clipe când va începe show-ul. Nu voi rata nicio ediție”, a precizat Andra…

În ceea ce-l privește pe Florin Călinescu, acesta a încercat să stârnească amuzamentul spectatorilor, utilizând termenii „condamnare” și „grațiere”. „Odată cu schimbarea politică din toamna anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent! Noi îi «condamnăm» să nu se mai uite la altă emisiune și îi «grațiem» să se uite la Românii au talent și sper să fiți de acord cu noi la fel de mulți că anul trecut”, a mărturisit Florin Călinescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed