Home Stiri Un now show la Prima TV, „Super Cireașa”, începe sâmbătă, iar Horia Vîrlan promite o „emisiune spumoasă”

Un now show la Prima TV, „Super Cireașa”, începe sâmbătă, iar Horia Vîrlan promite o „emisiune spumoasă”

autor Elena Yvette
415 vizualizari

Horia Vîrlan revine pe micile ecrane cu un nou show marca Prima TV. Noua emisiune, Super Cireașa, va respecta specificul cu care renumitul bucătar și-a obișnuit fanii, respectiv cel culinar, dar de această dată concurenții vor găti în echipe.

un-now-show-revine-la-prima-tv-super-cireasa-incepe-sambata-iar-horia-virlan-promite-o-emisiune-spumoasa

Super Cireașa de pe tort va începe sâmbătă, 18 martie, la Prima TV, iar gazda show-ului, Horia Vîrlan, promite o „emisiune spumoasă”. Începând cu ora 23.30, telespectatorii vor putea urmări un nou concurs de gătit, numai că noua formulă vine și cu noi reguli.

Show-ul, care va fi difuzat în fiecare săptămână, va aduce pe micile ecrane patru vedete grupate în câte două echipe, care vor fi pe rând bucătari și musafiri. Concurenții vor fi urmăriți pe toată durata zilei, când vor trebui să se aprovizioneze cu cele necesare și să gătească trei feluri de mâncare.

Horia Vîrlan susține că fiecare echipă va trebui să gătească aperitiv, fel principal și desert, iar meniurile vor fi diferite. Ocazional, concurenții pot primi ajutor, însă nu de la un specialist în domeniu, ci de la un membru al familiei. La sfârșitul cinei, invitații vor da note, iar câștigătoare vor fi vedetele cu punctajul cel mai mare…

„Vor găti echipe, tot patru participanți vor fi, doar că se vor cupla în funcție de diverse criterii. Câte doi gătesc, sunt în tandem și se mai încurcă unii pe alții, unii vor să fie lideri și preiau frâiele, alții vor sta deoparte. Vor exista și conflicte. Super Cireașa de pe tort este o emisiune spumoasă, o emisiune care mi-e dragă pentru că așa am debutat și fără să vreau, m-am atașat de ea. Sunt peste 1.000 de episoade pe care le-am filmat și este normal ca ea să facă parte din mine. Este o emisiune veselă și cu personalități din lumea noastră artistică și nu numai”, spune Horia Vîrlan despre acest nou proiect în care este implicat.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies