Home Stiri Un parc celebru din Capitală a dezamăgit-o pe Irina Loghin. Unde nu va mai călca prea curând artista?

Un parc celebru din Capitală a dezamăgit-o pe Irina Loghin. Unde nu va mai călca prea curând artista?

autor Bodnar Anca
104 vizualizari

Irina Loghin s-a declarat extrem de nemulțumită și profund dezamăgită de unul dintre cele mai cunoscute și frecventate parcuri din București, Cișmigiu.

Vedeta în vârstă de 83 de ani are un regim alimentar foarte atent gândit, care să o ajute să fie mereu activă și plină de energie, dar îi place și să alerge aproape zilnic prin parcurile din București.

Dezamăgire uriașă cu privire la un parc celebru din Capitală. Se află chiar în centru

De curând, artista a ales să facă mișcare în parcul Cișmigiu din centrul Capitalei, iar ceea ce a văzut acolo a lăsat-o cu un gust amar, motiv ce a făcut-o să vorbească despre asta, pentru a trage un semnal de alarmă. Vedeta a adus în discuție și alt parc, cel mai mare din București, altul care nu a fost deloc bine îngrijit în această perioadă.

„E un dezastru. Este mizerie și miroase urât. Nu mai suntem gospodari”

„Am fost ieri în Cișmigiu. Este un dezastru. Lacul secat, abandonat! Este mizerie și miroase urât. Trăim vremuri groaznice. Nu mai suntem gospodari! Și în Herăstrău, unde merg zilnic, nu a cosit nimeni nimic. Iarba este mare, un dezastru și aici. O paragină. Nu mai este nimic din ce era o dată. Altădată, aleile parcurilor erau măturate”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin a declarat și faptul că a început să fie din ce în ce mai dezamăgită de oameni, atât de unii cu care interacționează mai des, cât și de mulți cu care schimbă doar două vorbe. Aceasta declară faptul că pandemia a scos tot ce e mai rău de oameni și că i-a înrăit.

„Nu mai e cum a fost”

„Nu mai e lumea cum a fost. S-a schimbat. Iar cu pandemia, mai rău ne-a sălbătăcit, în loc să ne unească” , a mai spus artista.

Irina Loghin duce dorul Prahovei și casei părintești. De ce nu se întoarce acolo?

„Așa aș pleca la casa părintească”

Detaliile mai puțin plăcute din capitală au determinat-o pe Irina Loghin să vorbească despre cel mai frumos loc, cel mai plin de amintiri pentru ea, singurul care îi oferă toată energia de care are nevoie și buna dispoziție pe care o caută zilnic, și anume despre zona Prahovei.

„Așa aș pleca la casa părintească să stau, dar nu mai am pe nimeni acolo. Fratele meu mai merge. El merge vara, doar vara. Mama, Dumnezeu să o ierte, a murit de mult…”, a mai declarat Irina Loghin.

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies