Home Stiri Mondene Unele cupluri le mulțumesc rețelelor de socializare pentru fericirea lor

Unele cupluri le mulțumesc rețelelor de socializare pentru fericirea lor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 941 views
Unele-cupluri-le-mulțumesc-rețelelor-de-socializare-pentru-fericirea-lor in Stiri Mondene

Pentru majoritatea oamenilor, rețelele de socializare sunt simple rețele unde postează poze și spun ceea ce fac. Pentru unii sunt mai mult decât atât.

Unele cupluri le mulțumesc rețelelor de socializare pentru fericirea lor

Sunt multe cupluri care s-au găsit pe internet.

Iată trei exemple că dragostea se poate găsi și pe internet.

Twitter 

Pentru cuplul Anuj Patel și Sumita Dalmia, povestea a început pe twitter. În anul 2013, Anuj căuta bilete pentru un concert. Nu a mai găsit de cumpărat bilete pe internet, iar Dalmia avea bilete pentru acel concert. Chiar dacă s-au împrietenit pentru acel concert, aceștia nu au mai fost acolo. Au început o relație frumoasă, iar cererea în căsătorie a fost făcută tot pe Twitter.

Facebook 

Pentru cuplul Schuler Benson și Celeste Zendler, Facebook-ul a fost „de vină” pentru relația celor doi. Schuler a vrut doar să se logheze pe Facebook, dar se pare că a întâmpinat o problemă și, neștiind cum, a intrat pe contul lui Celeste. Aceștia s-au cunoscut mai bine, iar după șase ani s-au căsătorit…

Instagram

Pentru Jares și Courtney Instagram-ul era aplicația cea mai importantă. Aceștia s-au găsit pe Instagram și s-au plăcut, și-au dat aprecieri la poze și au făcut schimb de numere de telefon. După puțin timp s-au căsătorit, iar în prezent au și un băiețel.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed