Home Stiri Unul dintre câinii familiei Obama a mușcat o vizitatoare

Unul dintre câinii familiei Obama a mușcat o vizitatoare

autor Elena Yvette
184 vizualizari

O vizită la Casa Albă s-a terminat cu o rană pe obrazul stâng, pentru o adolescentă americană. Aceasta a fost mușcată de unul dintre câinii familiei Obama.

WASHINGTON, DC - AUGUST 19: In this handout provided by the White House, Bo (L) and Sunny, the Obama family dogs, on the South Lawn of the White House on August 19, 2013 in Washington, D.C. Sunny arrived today at the White House from Michigan. She was born June 2012. (Photo by Pete Souza/White House via Getty Images)

Micile accidente se pot întâmpla și la casa mai mari, iar de această dată victima a fost o adolescentă de doar 18 ani, care se afla în vizită la Casa Albă. Ea a fost mușcată de unul dintre câinii familiei Obama. Se pare că tânăra a dorit să mângâie femela, dar animalul s-a speriat și a mușcat-o pe fată de obraz, informează site-ul TMZ. Întâmplarea a avut loc la începutul săptămânii, luni, dar informația a apărut în presă abia joi.

Medicul familiei Obama, dr. Ronny Jackson, a intervenit imediat, considerând că leziunea necesită câteva puncte de sutură. Tânăra nu a dramatizat evenimentul, ci a făcut haz de necaz, postând chiar și câteva fotografii pe rețelele de socializare cu mica amintire cu care a plecat de la Casa Albă. Se pare că tânăra era prietenă cu fiica cea mare a familiei prezidențiale, Malia Obama, care și apare în fotografiile care au apărut în mediul online.

În prezent, familia Obama are doi câini de apă portughezi, o rasă cunoscută mai ales pentru lipsa sa de agresivitate. Cel mai învârstă este mascul, poartă numele de Bo, după inițialele lui Barack Obama, și beneficiază de prestigiosul titlu de „Primul câine”. În schimb, Sunny are doar patru ani și a fost botezată cu acest nume datorită temperamentului său mai jucăuș, notează AFP…

Unul din câinii familiei Obama a mușcat o vizitatoare

Niciun reprezentant de la Casa Albă nu a comentat evenimentul, dar se pare că motivul pentru care câinele a reacționat agresiv este mutarea familiei Obama, întrucât Donald Trump a preluat locul lui Barack Obama. Animalul pare afectat de toată agitația din jurul lui, deoarece până acum acesta a fost mângâiat de numeroși vizitatori, în special copii, nepetrecându-se niciun eveniment neplăcut.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies