HomeStiri Mondene Usher s-a căsătorit în secret!

Usher s-a căsătorit în secret!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 828 views
Usher_465x640 in Stiri Mondene

Cântăreţul american Usher s-a căsătorit în secret cu iubita sa, Grace Miguel, cu care avea o relaţie din anul 2009!

usher poza 1

Iniţial, Usher voia să se căsătorească în faţa unui număr de 100 de invitaţi, pe proprietatea pe care o deţine în Atlanta. Însă, artistul s-a răzgândit şi a horărât să facă pasul cel mare în secret, departe de privirile presei şi ale prietenilor. Informaţia a fost dezvăluită de câteva surse pentru tabloidul Us Weekly.

După nuntă, Usher şi Grace Miguel ar fi plecat în luna de miere în Cuba. Fotografii cu cei doi au apărut şi pe contul de Instagram al lui Grace, poze în care aceasta poarta, pe degetul inelar de la mâna stângă, o verighetă din aur masiv.

Nu e prima căsătorie a lui Usher! Împreună cu fosta soţie, Tameka Foster, artistul are doi băieţi, Usher „Cinco”, în vârstă de şapte ani, şi Naviyd, în vârstă de şase ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de doi, însă au divorţat în 2007.

Cum a devenit Usher celebru? A fost descoperit la un concurs de talente, pe vremea când avea 13 ani. A jucat în filme precum „Şcoala sub teroare”, „O fată minunată” sau „In The Mix”, iar albumul său „Confessions” s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare la nivel mondial.

usher poza 2

Sursa foto: starpulse.com; viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed