HomeStiri Mondene Va mai amintiti de Sanda Taranu? Iata cum arata casa in care locuieste renumita crainica tv!

Va mai amintiti de Sanda Taranu? Iata cum arata casa in care locuieste renumita crainica tv!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Va-mai-amintiti-de-Sanda-Taranu-1 in Stiri Mondene

Cea mai cunoscută crainică tv de pe vremea comunismului, Sanda Țăranu, locuiește într-o casă care arată ca un mic muzeu.

Va-mai-amintiti-de-Sanda-Taranu-1 in Stiri Mondene

Sanda Țăranu locuiește într-un apartament mic dar elegant din zona Floreasca. Prezentatoarea tv împreună cu soțul său au primit acest apartament după ce cutremurul din 1977 le-a distrus casa în care locuiau la momentul respectiv.

in Stiri Mondene

„M-am mutat aici după cutremurul din 1977. Locuiam în sudul Bucureștiului, aproape de Parcul Tineretului. Am avut norocul ca pe mine și pe soțul meu să ne prindă cutremurul în timp ce eram plecați de acasă. Atunci când a început totul, eu mă pregăteam să întru în direct, în timp ce soțul meu era în plin spectacol, la Operă.

Când am ajuns acasă, am găsit toată mobilă distrusă și s-a gândit că putea fi el sau eu sub dărâmături. Nu am mai putut recupera nimic, dar ne-am bucurat că am rămas amândoi în viață”, și-a amintit Sanda Țăranu.

Fiecare colțișor din apartamentul distinsei doamne Țăranu arată ca un mic muzeu.

in Stiri Mondene

Piese sunt care mai de care mai vechi și mai impresionante.

„Mobilierul are acum deja 60 de ani și este fabricat în Austria. Când m-am mutat aici și mă gândeam cum o să-mi mobilez casa, mi-am amintit că văzusem încă de mică, în pod la părinți, canapeaua și scaunele tapițate atât de frumos, în nuanțe de roz prăfuit. Ai mei au fost mai mult decât încântați să se debaraseze de el, iar eu l-am recondiționat de câteva ori până acum.

Pe vremuri, când comandam câte un obiect pentru casă, îi rugam pe meșteri să mă lase să asist la procesul de producție. Am văzut cum se prelucrează lemnul și am văzut cum prind formă porțelanurile în atelierele de sticlărie”, a mai declarat dânsa.

in Stiri Mondene

in Stiri Mondene

 

Sursa: casa-gradina.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed