HomeStiri Mondene Valentina Palinel, declaraţii despre scandalul în care este implicată: “Eu îmi văd de sarcină şi nu răspund la provocări!”

Valentina Palinel, declaraţii despre scandalul în care este implicată: “Eu îmi văd de sarcină şi nu răspund la provocări!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
1913555_979016322189845_5140849897067652944_n-1_456x640 in Stiri Mondene

De ceva timp, numele Valentinei Pelinel a devenit unul exterm de mediatizat, mai ales după ce s-a speculat că vedeta ar fi însărcinată cu copilul lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel a dorit să-şi spună părerea în legătură cu scandalul în care este implicată.

valentina

“Lucrurile se vor lămuri de la sine. Se fac foarte multe scenarii și speculații despre viața mea personală și nu numai. Așa cum presa mă cunoaște de 20 de ani, nu am mințit niciodată public. Am evitat subiecte uneori, dar tot ce am declarat a fost întotdeauna adevărul”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru Click.

Cât despre reacţiile venite din partea soţiei lui Cristi, Valentina a precizat că: “Eu îmi văd de sarcină şi nu răspund la provocări. Mă concentrez în continuare pe proiectele mele, sunt activă şi muncesc cu drag şi spor, aşa cum ştiţi că o fac de la 15 ani. Sunt o fire paşnică. Nu port războaie, nu am vorbit urât public niciodată despre nimeni şi prefer să îmi consum energia în mod constructiv.

Nu ştiu de ce se insistă pe acest subiect, atâta timp cât eu nu am făcut şi nu fac referire la nici o persoană. Vorbesc strict de mine. Nu mă interesează decât ceea ce ţine de universul meu, iar asta înseamnă familia mea şi bebeluşul pe care îl port în pântece. Relaxarea şi fericirea mea depind de mine, nu de altcineva”, a mai adăugat fostul fotomodel.

Şi chiar dacă mai are puţin şi devine mamă, Valentina Pelinel este încă foarte activă. “Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă simt bine şi că pot fi foarte activă. Nu dorm mai mult decât înainte. Merg la sala Luminiţei Nicolescu de trei ori pe săptămână, scriu pe site-ul femeide10.ro, unde am două rubrici săptămânale. În perioada 25-27 martie voi fi la Târgul de Nunţi de la Palatul Parlamentului, pentru a-mi susţine câţiva prieteni dragi, care îşi vor expune produsele”, a conchis vedeta.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed