HomeStiri Mondene Valentina Pelinel, amintiri dureroase din adolescenţă, pricinuite de moartea tatălui său

Valentina Pelinel, amintiri dureroase din adolescenţă, pricinuite de moartea tatălui său

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 990 views
img-5

Se pare că amintirea tatălui său o va afecta mai mereu pe Valentina Pelinel, deoarece aceasta l-a iubit foarte mult. Tatăl său s-a stins din viaţă la vârsta de doar 46 de ani, din cauza cancerului. 

img

Tatăl său a decedat la data de 23 aprilie 1996, cu câteva zile înainte ca fiica lui  să câștige primul titlu de Miss, în cadrul unui concurs. Valentina a mărturisit toate clipele grele prin care a trecut după moartea iubitului său tată, care îi lipseşte foarte mult.

”Când aveam 16 ani s-a organizat un mare concurs, Top Model România. Am auzit la radio de preselecție și decisesem să mă duc. Era prima oară când se organiza la noi așa ceva. Vorbisem cu o colegă să mergem împreună. Problemă a fost că pe 27 aprilie se ținea concursul, de altfel și ziua de naștere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îți dai seamă că numai de preselecție nu mi-a mai ars”. 

”Ajungem noi în finală, anunță premiantele: locul III, a mea colegă. Deja derulam pe repede înainte, îmi închipuiam cum mă vor luă peste picior colegii că ea a luat locul III și eu nimic. Au anunțat și locul II, era clar. Și când la locul I au spus Peli…, eu deja zburăm, direct m-am dus, eram în al nouălea cer… la propriu și la figurat, pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlinească exact atunci 46 de ani…”. 

Sursa photo: spynews.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed