Valentina Pelinel: „Bebelușul poznaș se pare că va fi un personaj romantic și sigur un gentleman.”

Share

Recent, frumoasa graviduţă Valentina Pelinel a făcut o serie de mărturisiri pe un site special dedicat femeilor, în ceea ce priveşte momentul venirii pe lume a fiului său, şi tot ce ţine de curiozităţile şi transformările din timpul sarcinii.

13133084_1007364442688366_7356762904363639199_n

„Momentul sosirii pe lume al bebelușului poznaș se apropie. Recunosc că încep să mă cuprindă emoțiile, mai ales că am vizitat o prietenă care a născut un baiețel frumos și sănătos.
Aproape că am ajuns la termen și m-a cuprins nerăbdarea. Nu mai spun că nici să dorm nu prea mai reușesc, dar contează prea puțin acum, aleg să văd aceste momente ca o bună pregătire pentru ce va urma.
Am o sumedenie de întrebări despre cum voi fi ca mama, cum va fi prima noapte petrecută împreună, cum o să arate bebelușul, ce greutate va avea, cât va măsura…
Mă uit la poze cu bebeluși, am 3 cărți pe noptieră din care mă informez și mă uit și la pătuțul lui și aștept să mă cuprindă starea de fericire supremă când îl voi vedea pentru prima oară.
Mamele știu ce zic… este un sentiment unic!

Multe kilograme mai târziu, după 9 luni în care mi-am făcut toate poftele alimentare, dar în care am făcut și sport de 3 ori pe săptămână, am învățat să nu mă mai deranjeze greutatea, să nu mă supăr pe cântar (eee, doar acum, nu și după ce nasc) și să nu mă supăr sau să reacționez în vreun fel la răutăți.
Oare când vine bebe? Nu a venit încă și asta înseamnă că a ales să se nască în zodia gemeni, ca mama mea și nu în zodia taur, cum a fost tatăl meu, Dumnezeu să îl ierte.
Cum nu am somn, m-am gândit să îmi aștern gândurile, trăirile și astfel să mai las întrebările deoparte, măcar până mâine:)))
În tăcere, tot caut simptome, semne clare, deoarece de acum se poate naște oricând.
Și mă rog neîncetat la Dumnezeu să fie sănătos!
De câte ori îmi sun o prietenă (bine că majoritatea îmi sunt și vecine), primul lucru care mă întreabă este ”naști?” Așa îmi răspund toate la telefon, gata pregătite, cu telefoaele date tare, să facă alai la spital cu mine în așteptarea băiețelului.
Bebe e foarte activ și gata pregătit să vină pe lume, după spusele dlui doctor care îmi urmărește sarcina.
Simt că o să fiu foarte fericită când îmi voi strânge bebelușul în brațe și oricând după acel moment, pentru că voi fi o femeie împlinită, care va avea cea mai mare responsabilitate de până acum.
Pe terasa mea plină de plante, flori și pietre, atmosfera zen mă înconjoară. Văd că au înflorit orhideele, crăciunițele au încă frunze roșii și floarea de bumbac arată superb. Este o atmosferă liniștită, pe care mi-am creat-o singură, în lipsa unei grădini – o oază a mea, ca să mă simt ca în natură, unde e cel mai bine.
Azi mi-am cumpărat gladiole și bujori, albi și roz. În sarcină, am tot poftit și la flori, nu doar la ciocolată:) Bebelușul poznaș se pare că va fi un personaj romantic și sigur un gentleman.
Văd că nici el nu are somn încă, are din ce în ce mai puțin loc să se desfășoare, dar tot nu se lasă, e plin de energie, haios și voios”, a relatat Valentina într-o postare pe un site dedicat femeilor.

Sursa photo: divahair.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news