HomeStiri Mondene Valentina Pelinel, despre Cristi Borcea: Ar trebui să vină curând acasă

Valentina Pelinel, despre Cristi Borcea: Ar trebui să vină curând acasă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 951 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/valentina-pelinel-despre-cristi-borcea-ar-trebui-sa-vina-curand-acasa.jpg

Valentina Pelinel a dat vestea cea mare. După spuse ei, Cristi Borcea ar urma să iasă curând de după gratii.

valentina-pelinel-despre-cristi-borcea-ar-trebui-sa-vina-curand-acasa

Valentina Pelinel a luat pe toată lumea prin surprindere anul trecut când a anunțat că este însărcinată cu Cristi Borcea. Deși toți au încercat să afle cum a reușit bărbatul să fie tatăl copilului fotomodelului, discreția a fost păstrată atât de femeie, cât și de apropiații celor doi.

Aflată singură în libertate, Valentina Pelinel a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Milan, iar de atunci radiază de fericire, chiar dacă partenerul de viață nu îi este alături. Fotomodelul l-a vizitat de nenumărate ori pe Cristi Borcea la închisoare în încercarea de a mai recupera din timpul pierdut, iar de curând a dat vestea cea mare, că acesta urmează să vină acasă.

„Nu am reușit să facem nici botezul. Nu mă gândesc la petreceri pentru mine, pentru noi, ci organizăm pentru alții. Sper să pot face fericite alte persoane. Nu e greu, e frumos, oamenii vin cu gânduri bune, vin să ceară sfaturi, ajutor. Simt foarte multă emoție. Se bucură când mă văd, cum mă bucur și eu. Îi întâlnesc acum un pic dintr-o altă postură. Eu am fost întotdeauana parte din viața asta mondenă, de la 16 ani. Important este să fie Cristi bine și să putem face botezul lui Milan, măcar la biserică, pentru că de petreceri nu ne arde acum. Nu discut legea grațierii, dar Cristi oricum ar trebui să vină curând acasă. Sunt optimistă, speranța moare ultima”, a declarat Valentina Pelinel pentru Libertatea.

Deși Cristi Borcea este departe de iubita lui și băiețelul lor de doar câteva luni, se pare că știe totuși cum stau treburile acasă. Valentina Pelinel îl informează zilnic despre evoluția celui mic și despre cum stau lucrurile acasă.

„Vorbim în fiecare zi”, a mai adăugat Valentina Pelinel.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed