HomeStiri Mondene Valentina Pelinel, prima imagine cu chipul gemenelor sale! Cu cine seamănă mai mult micuțele

Valentina Pelinel, prima imagine cu chipul gemenelor sale! Cu cine seamănă mai mult micuțele

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/10/Valentina-Pelinel-prima-imagine-cu-chipul-gemenelor-sale-Cu-cine-seamana-mai-mult-micutele-1.jpeg

Valentina Pelinel s-a retras de mult timp din modelling pentru a se dedica familiei și creșterii celor trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea: un băiețel și gemene.

Valentina Pelinel, prima imagine cu chipul gemenelor sale! Cu cine seamana mai mult micutele 1 in Stiri Mondene

Cu toate că până acum a evitat să arate chipul gemenelor sale pe platformele de socializare, de curând a încărcat prima fotografie în care se vede clar chipul micuțelor.

Valentinei Pelinel îi este greu să facă față îngrijirii celor trei copii, dar totodată se simte recunoscătoare și îi consideră o adevărată binecuvântare în viața ei și a soțului său, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, prima imagine cu chipul gemenelor sale! Cu cine seamana mai mult micutele 2 in Stiri Mondene

Valentina Pelinel a încărcat pe contul său de Instagram prima fotografie în care apare alături de ei trei copii, lucru rar, având în vedere că până acum a păstrat discreția în privința chipului gemenelor sale.

Fiul cel mare, Milan Cristian, a venit pe lume la data de 8 iunie 2016, iar micuțele se numesc Indira Maria și Rania Maria și s-au născut pe 1 martie 2019.

Valentina Pelinel, prima imagine cu chipul gemenelor sale! Cu cine seamana mai mult micutele 3 in Stiri Mondene

„Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viaţa noastră”, este mesajul pe care l-a alăturat Valentina Pelinel fotografiei unde apare alături de toți cei trei copii ai ei și ai lui Cristi Borcea.

Cei mai mulți dintre fani au remarcat că gemenele seamănă extrem de bine cu tatăl lor.

Se poate observa că ritmul de viață activ pe care îl are a făcut-o pe Valentina Pelinel să revină la silueta care a consacrat-o, deși a trecut prin două sarcini.

Pe lângă agitația vieții cu trei copii mici, fostul model acordă o mare importanță stilului alimentar sănătos și nu neglijează nici exercițiile fizice…

Sursa: verdict.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed