HomeStiri Mondene Valentina Pelinel răspunde acuzaţiilor aduse: “Nu fac parte dintre cei care profită acum de situație ca să facă un leu în plus”!

Valentina Pelinel răspunde acuzaţiilor aduse: “Nu fac parte dintre cei care profită acum de situație ca să facă un leu în plus”!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 954 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/10322748_625218727569608_1377789861094769030_n_469x640-1.jpg

Numele Valentinei Pelinel a fost unul extrem de mediatizat în ultimele zile, după ce s-a aflat că vedeta este însărcinată. Odată cu această veste, în presă s-a tot vehiculat faptul că tatăl copilului ar fi nimeni altul decât Cristi Borcea.

valentina pelinel poza 1

După ce a declarat că este însărcinată, Valentina Pelinel a fost aspru criticată pentru că ar fi distrus familia pe care Borcea o are cu Alina Vidican. Pentru a răspunde acuzaţiilor, fostul model a postat pe pagina personală de facebook următorul mesaj:

„Nu e ușor sa fii acuzată pe nedrept de oameni care nu îți cunosc viața, mai ales când ești însărcinată. Important este că am această minune cu mine, iar cei care acuză se vor lămuri că nu e totul atât de negru și ei sigur nu se califică să ridice piatra către mine. E cineva perfect? Sigur nu, deci nici eu. Dar măcar nu acuz, nu judec, nu vorbesc urât de nimeni în public și nu fac parte dintre cei care profită acum de situație ca să facă un leu în plus, fără pic de umanitate.”

Vedeta a primit o mulţime de comentarii, printre care: „Fac un leu în plus de pe urma situaţiei? Dar tu ce ai făcut atunci când ai ieşit pe post doar la Antena 1? Că doar nu ai fost gratis «în esclusivitate»?”. Însă Valentina Pelinel nu a rămas fără replică: „Normal că am refuzat orice leu, cum am făcut şi după divorţ. Nu îmi vând prietenii şi viaţa personală pe bani niciodată!”.

valentina pelinel poza 2Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed