HomeStiri Mondene Valentina Pelinel, sfaturi pentru îngrijirea femeilor însărcinate

Valentina Pelinel, sfaturi pentru îngrijirea femeilor însărcinate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 838 views
dsc_0751 in Stiri Mondene

Având în vedere faptul că organismul femeii trece prin foarte multe schimbări pe parcursul sarcinii, viitoarea mămică Valentina Pelinel a decis să ofere femeilor însărcinate câteva mici îndemnuri, în ceea ce priveşte utilizarea cosmeticelor pe perioada sarcinii. Aceasta a apelat de-a lungul ultimelor luni la ajutorul unui specialist, care să îi ofere mici trucuri în ceea ce priveşte machiajul şi îngrijirea tenului unei femei însărcinate. 

dsc_0751

“În timpul sarcinii te poţi farda în voie pentru a te simţi bine în pielea ta. Machiajul nu are contraindicaţii, verifică doar compuşii din bazele pentru machiaj şi fondurile de ten. Însă e posibil să nu mai suporţi unele dintre produse pe piele. Atunci când nu mai poţi folosi cosmeticele pe care le utilizai înainte de sarcină, poţi apela la machiajul cu produse minerale, care nu încarcă porii şi tenul, nu provoacă alergii şi nu încurajează eventuale afecţiuni deja existente ale pielii”, a relatat viitoarea mămică.

În ceea ce priveşte veşnica problemă a apariţiei coşurilor şi a tratării acestora, îndeosebi pe parcursul sarcinii, Pelinel a declarat:

“În timpul sarcinii, apariţia coşurilor este determinată de faptul că hormonii produc mai mult sebum, ceea ce duce la îngrăşarea tenului. Batonul corector verde sau bej este unealta cea mai eficientă pentru a ascunde micile bubiţe roşiatice. Amestecă în palmă puţină cremă corectoare şi o picatură de fond de ten şi aplica pe coşuri. Tapotează uşor faţa cu o pudră translucidă pentru a fixa machiajul”.

timthumb

IMG_3029-1

Sursa photo: click.ro; raportmonden.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed