HomeStiri Mondene Valentina Pelinel suferă după Cristi Borcea: „Trebuie să ducem crucea asta”

Valentina Pelinel suferă după Cristi Borcea: „Trebuie să ducem crucea asta”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 731 views
valentina-pelinel-sufera-dupa-cristi-borcea-trebuie-sa-ducem-crucea-asta in Stiri Mondene

Valentina Pelinel nu a petrecut prea mult timp alături de tatăl băiețelului ei, dar asta nu pare să schimbe cu ceva sentimentele pe care le are față de acesta. Se pare că Cristi Borcea i-a spus de Valentine’s Day cât de mult o iubește, chiar dacă se află în spatele gratiilor.

valentina-pelinel-sufera-dupa-cristi-borcea-trebuie-sa-ducem-crucea-asta

Valentina Pelinel își crește singură băiețelul pe care îl are cu Cristi Borcea, întrucât fostul acționar dinamovist se află în spatele gratiilor. Cu toate acestea, bărbatul nu a uitat de Valentine’s Day și i-a transmis că o iubește.

Într-un interviu care a fost difuzat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Valentina Pelinel a vorbit despre cât de mult îi lipsește Cristi Borcea.

„Am primit multe mesaje drăguţe, dar cel mai important e de la iubirea mea. Mi-a zis că mă iubeşte. El e întotdeauna primul. Mi-a spus că mă iubeşte, nu avem cum să ne dăm mesaj. Nu e lângă mine fizic, dar e lângă mine sufleteşte. Nu e un secret că a avut o a patra operaţie la picior, nu e uşor. Suntem puternici, suntem optimişti, ce să facem…

Inelul ăsta semnifică multă iubire. Îl am de mai multă vreme, nu a fost un secret. Înseamnă că mă iubeşte, că mă respectă şi că ar face orice pentru mine, la fel şi eu. Momentan ne gândim să botezăm copilul.

Am fost cu Milan la spital la el. A fost emoţionant şi foarte greu când am plecat. Trebuie să ducem crucea asta. Ne vedem când putem. Mi-aş dori să aibă o permisie pentru că nu a mai avut de un an de zile. Nu putem să ştim cât mai are de stat. Să dea Dumnezeu să vină cât mai repede acasă. Avem mult de recuperat. Sunt sigură că o să trăim fiecare clipă ca şi cum e ultima. O să preţuim fiecare secundă. Visez la o vacanţă cu el”, a declarat Valentina Pelinel…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed