Home Stiri Mondene Valentina Pelinel: “Vreau să mă uit în ochișorii lui și o să știu clar ce nume i se potrivește”.

Valentina Pelinel: “Vreau să mă uit în ochișorii lui și o să știu clar ce nume i se potrivește”.

autor Elena Yvette
776 views

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, se pare că Valentina Pelinel deja a pregătit aproape totul pentru venirea pe lume a micuţului său îngeraş, aceasta aşteptând cu nerăbdare momentul în care îl va ţine în braţe. Vedeta a pregătit deja pentru fiul său camera şi pătuţul. 

dsc_0751

Pentru a fi sigură că marele moment nu o va surprinde nepregătită, Valentina a finalizat puţin câte puţin toate pregătirile necesare înainte şi după naştere.

„I-am pregătit camera. Mobila este alb şi bej. I-am luat un pătuţ şi un dulap. Mi-am făcut bagajele.”, a mărturisit Valentina în cadrul unei emisiuni TV.

Se pare că anul acesta, de sărbători, Valentina nu s-a ferit şi a mâncat tot ce şi-a dorit, fără a-şi mai face grijă dacă se va îngrăşa.

“Am luat 16 kg. Chiar am gustat din toate alimentele. De sărbători oricum mă răsfățam și din punct de vedere alimentar. Și pe timpul sarcinii, nu mai zic. M-am cam răsfățat. Dar mi-am permis, pentru că am făcut mișcare și încă fac, am fost activă și am lucrat și încă o fac, am onorat invitațiile la evenimente importante ale prietenilor apropiați. Suntem în vervă, ne simțim excelent”, a mai declarat vedeta.

În ceea ce priveşte alegerea numelui său, Valentina este sigură că hotărârea o va lua abia în momentul în care îşi va vedea bebeluşul.

“Vreau să mă uit în ochișorii lui și o să știu clar ce nume i se potrivește”, a mai relatat aceasta.

Sursa photo: click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed