Home Stiri Vârsta la care femeile au cele mai mari șanse să-și găsească jumătatea

Vârsta la care femeile au cele mai mari șanse să-și găsească jumătatea

autor Elena Yvette
369 vizualizari
loading...

Se spune că timpul e relativ și că nu știm niciodată când urmează să ne întâlnim marea iubire, dar cercetătorii au descoperit că suntem predispuși să ni se întâmple anumite lucruri în funcție de vârsta pe care o avem. În urma studiilor efectuate, aceștia au descoperit că vârsta de 23 de ani este cel mai bun moment pentru femeile singure să-și găsească jumătatea, pentru că atunci acestea sunt mai atractive decât de obicei pentru bărbați.

În ceea ce privește frumusețea femeilor, bărbații de toate vârstele consideră că la 23 de ani acestea sunt mult mai atractive. Ba mai mult, și satisfacția în viață vine la această vârstă, conform unui sondaj realizat în Germania pe 23.000 de persoane. Abia trei ani mai târziu, oamenii se simt pregătiți să pășească spre altar, pentru că se consideră că au întâlnit suficienți oameni pentru a-și da seama de ce au nevoie și cu cine vor să rămână…

În ceea ce privește veniturile, acestea ajung la nivelul maxim la 39 de ani în cazul femeilor, în timp ce bărbații reușesc să-și convingă șefii că merită să primească mai mulți bani abia la vârsta de 48 de ani. Cu toate acestea, atât partea masculină, cât și cea feminină ajung să se simtă bine în corpul lor abia la vârsta de 70 de ani.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies