HomeStiri Mondene Vedeta de la Hollywood care a nascut în noaptea dintre ani! Prima poza cu baietelul ei

Vedeta de la Hollywood care a nascut în noaptea dintre ani! Prima poza cu baietelul ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 937 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Alba.jpg

Ce poate fi mai minunat decât să îți începi anul întâlnindu-ți bebelușul? Este și cazul actriței Jessica Alba, care a devenit mamă pentru a treia oară, iar asta s-a întâmplat în noaptea dintre ani.

Alba in Stiri Mondene

A fost cea mai specială noapte din viața actriței, o noapte pe care categoric nu o va uita niciodată. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, chiar în noaptea dintre ani.

Superba actriță a postat prima poză cu băiețelul ei și a avut și un mesaj foarte simpatic pentru cei care o apreciază și pentru toți fanii săi.

„La mulți ani! Cadoul nostru de Anul Nou, micuțul Hayes Alba Warren, s-a născut pe 31.12.2017. Surorile lui sunt obsedate de el. Cash Warren și eu suntem binecuvântați că el ne-a ales să fim mami și tati ai lui”, a scris Jessica Alba pe una dintre rețelele de socializare.

in Stiri Mondene

Desigur, pentru cei doi proaspeți părinți acesta este cel mai frumos cadou pe care îl poate primi cineva. Să nu mai pomenim că este cel mai minunat început de an pe care și-l poate dori cineva.

Jessica Alba a devenit mamă pentru a treia oară

in Stiri Mondene

Chiar dacă mai are două fetițe acasă, actrița este o proaspătă mămică de băiat. Șatena, împreună cu soțul său, Cash Warren, mai au două fetițe, una în vârstă de șase ani și cea mai mare, de nouă anișori…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed