Home Stiri Vedetă de mic! Dominic, fiul Antoniei şi al lui Alex Velea, a apărut deja la TV!

Vedetă de mic! Dominic, fiul Antoniei şi al lui Alex Velea, a apărut deja la TV!

autor Elena Yvette
886 views 2 minute timp de citit

Antonia a fost prezentă, joi seară, la emisiunea ”Teo Show” şi nu a ratat ocazia de a-l aduce şi pe fiul ei, Dominic. Micuţul a venit pentru prima dată într-un platou de televiziune şi se pare că i-a plăcut.

Antonia poza 1

„Are multă energie acum, trebuie să stai după el. E perioada în care bagă orice în gură, până şi o firimitură de pe jos. Are foarte multă energie acum. Doarme fără oprire de seară până dimineaţă, plânge rar, doar dacă îi cade suzeta. Are buzele lui Alex şi ochii mei, nu îmi dau seama cu cine seamănă încă”, a mărturisit Antonia.

Cântăreaţa a vorbit şi despre motivul pentru care Dominic şi Maya încă nu s-au cunoscut.

”Nu am făcut botezul până acum pentru că încă sunt în divorţul care nu se mai termină şi ce se întâmplă cu Maya. Nu e vorba de timp. Mi se pare că nu se doreşte încetarea lui. Dacă vrei să termini ceva, circul sau declaraţiile celor din anturaj, o faci. Noi am decis să nu mai dăm declaraţii despre acest subiect, dar m-am obişnuit cu ele.

Dacă vrei binele copilului, nu vorbeşti despre asta. Vincenzo nu vorbeşte despre acest subiect. Toată lumea mă întreabă de ce nu vine copilul aici. Eu vreau că ea să vină aici, mai ales că Dominic e mic. Copiii încă nu s-au văzut, împlineşte Dominic un an şi aş vrea să facă şi ea parte din ziua lui. Dacă vrei binele copilului, îl aduci şi aici. Vreau să se termine divorţul şi apoi vreau să fac botezul cu mintea limpede şi moral, e corect aşa. Alex mă susţine. Suntem o familie aproape fericită, vreau să îmi văd copiii împreună”, a mai adăugat artista.

Antonia poza 2

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies