Home Stiri Vedete care au învins boli grave

Vedete care au învins boli grave

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Toată lumea crede că dacă ești bogat și faimos, viața este mult mai simplă. Din păcate, nimeni nu este imun la probleme, în special atunci când vine vorba despre sănătate.

Avem mai jos o listă cu celebritățile care în momentul în care au aflat că suferă de o boală gravă, nu s-au demoralizat. Nu numai că au câștigat în lupta cu boala, dar au și ajutat milioane de oameni să meargă mai departe și să aibă aceleași rezultate.

Sharon Stone
Frumoasa actriță, sex-simbolul Hollywood-ului, a fost în moarte clinică după o hemoragie cerebrală. În ciuda problemelor cu vorbitul după operație, la mai puțin de cinci ani de la operație, Sharon Stone a strălucit efectiv în Basic Instinct 2. După ce s-a confruntat cu aceste probleme, actrița a dat un exemplu și celorlalți și a susținut persoanele bolnave. În 2013, Sharon Stone a obținut Premiul Nobel pentru Pace pentru caritate.
Sharon Stone
Julia Roberts
Actrița Julia Roberts se luptă cu boala Werlhof: chiar și o tăietură mică reprezintă o amenințare de hemoragie severă. În ciuda acestei boli, actrița joacă în nenumărate filme, primește premii și crește trei copii.
Știind cât de greu și costisitor este să te împotrivești acestei boli, Julia găsește timp și posibilități că să-i ajute pe cei aflați în nevoie, și este ambasador UNICEF în lume.
Julia Roberts
Ben Stiller
Faimosul actor de comedie Ben Stiller a recurs la operație pentru a elimina o tumoare canceroasă și apoi a trecut prin chimioterapie. Actorul a recunoscut că a trecut prin toate stările. Inițial, s-a panicat ca orice om normal, dar apoi s-a bucurat pentru că boala a fost descoperită în stare incipientă.
După ce a revenit la viața normală, Ben Stiller a început să îi ajute pe ceilalți să se vindece. El susține 25 de organizații, inclusiv Institutul de Cercetare a Cancerului și Fundația pentru Ajutarea Bolnavilor de Cancer.

Ben Stiller

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe sau Harry Potter, cum îl cunoaștem cu toții, suferă de dispraxie: o afecțiune nervoasă care face dificilă efectuarea celor mai simple mișcări. Cu o asemenea boală, aparent incompatibilă cu viața de actor, Daniel a făcut carieră în actorie. Experiența dobândită în lupta împotriva acestei boli i-a permis să-i ajute și pe ceilalți cu sfaturi. Daniel îi încurajează să nu renunțe și să aibă credință, deoarece credința l-a făcut pe el să ajungă cine este.
Daniel Radciffe
Lady Gaga
Extravaganta cântăreață suferă de Lupus eritematos sistemic, o boală autoimună. Artista a făcut la un moment dat o postare despre băile cu gheață, pătura de folie de aluminiu și alte metode dificile de tratament. Cunoscând dificultățile aduse de această boală, Lady Gaga donează periodic bani și oferă sfaturi celor care au nevoie de ajutor.

Lady Gaga 2
Kylie Minogue
În 2005, cântăreața și compozitoarea australiană a aflat că are cancer la sân. După ce a câștigat lupta cu boala, Kylie a început să cheltuie o avere pentru a arăta importanța descoperirii la timp a acestei boli.
Cazul lui Kylie Minogue a devenit un reper în lupta împotriva cancerului de sân. Mulțumită ei, milioane de femei din întreaga lume au început să facă niște controale regulate. Pentru contribuția ei în lupta împotriva cancerului la sân, artista a fost premiată cu titlul de Doctor Onorific în Științe Medicale…

Kylie Minogue
Hugh Jackman
În 2013, actorul a fost diagnosticat cu cancer de piele și a trecut prin șase operații. Oricine în locul lui ar fi avut nevoie de o pauză după o astfel de încercare, însă Hugh Jackman a continuat să muncească din greu. După ce a făcut față unei astfel de boli, actorul a înțeles cât de mult au nevoie bolnavii de susținere. El sponsorizează 27 de organizații care sunt implicate în cercetarea cancerului și a altor probleme grave.

Hugh Jackman

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies