HomeStiri Mondene Vedetele din showbiz, prezente la Teledonul României pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv!

Vedetele din showbiz, prezente la Teledonul României pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 818 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/teledon-romani-impreuna_a7e83c9_640x262.jpg

Ca urmare a tragediei de vineri noaptea, o mulţime de vedete din showbizul românesc au participat la Teledonul României. Iniţiativa a venit din partea trustului Intact, teledonul fiind transmis live de posturile Antena 1, Antena 2, Antena Stars, Radio Zu şi Euforia Tv.

teledon-romani-impreuna_a7e83c9_640x262

Printre vedetele care au fost prezente în platoul în care s-a organizat teledonul se numără: Delia, Pepe, Marcel Mavel, Andreea Bănică, Mirela Boureanu Vaida, Mircea Badea, Sandra Stoicescu, Cătălin Botezatu, Ilie Năstase.
Până acum, la teledon, s-au strâns peste 700 de mii de euro. De asemenea, vedetele vor susţine concerte iar banii obţinuţi vor fi donaţi victimelor de la Colectiv.

„Cunoşteam mai mulţi oameni de acolo. Din nefericire nu au supravieţuit toţi, e groaznic. Dacă nu aş fi avut concert e posibil să fi fost şi eu acolo” a mărturisit Delia, duminică, la Teledonul „Români Împreună”, a mărturisit Delia.

“În aceste zile triste, cu mare durere, este greu să găsesc cuvintele potrivite în a alina suferinţa familiilor care au pierdut pe cineva drag. Nu sunteţi singuri, ne gândim şi suntem alături de voi în aceste clipe groaznice. Vă iubim. Pentru cei care sunt în viaţă şi în stare critică, să ştiţi că suntem alături de voi. Avem speranţa că veţi lupta şi veţi fi învingători. Şi fac un apel să facem tot ce ne stă cu putinţă, ca naţiune, să încercăm să evităm asemenea tragedii în viitor. Doamne ajută!”, a spus Nadia Comăneci în cadrul teledonului organizat de trustul Intact.

Gazdele teledonului pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv au fost Mihai Gâdea şi Dan Negru.

Puteţi dona dând un SMS la numărul 8848 (2 euro / SMS, TVA inclus).

Sursa foto: antena3.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed