Home Stiri Vedetele Kanal D vin în Asia Express 4?

Vedetele Kanal D vin în Asia Express 4?

autor Buinoschi Andreea
160 vizualizari

Se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar sezonul 4 Asia Express se pregătește pentru a începe. Producătorii emisiunii au început să facă lista vedetelor care ar putea merge în Asia, iar câteva nume au atras atenția.

Conform celor de la click.ro, relatează playtech.ro., Andreea Antonescu și Pepe ar putea fi doi dintre concurenții noului sezon. Filmările ar începe chiar luna viitoare, după ce Sărbătorile Pascale vor trece. După ce s-a făcut remarcată la PRO TV, în cadrul show-ului Ferma, și la Kanal D, la Survivor România, Andreea Antonescu și-ar putea lua zborul către Asia.

Printre celelalte nume vehiculate au mai fost: Alina Pușcaș, Connect-R, Jo, Juno, Shift, conform sursei menționate anterior. Mai mult decât atât, producătorii show-ului fac tot ceea ce le stă în putință pentru a putea filma concursul îndrăgit de milioane de români.

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, au spus angajații Antenei 1, conform click.ro.

Sezonul trecut a fost câștigat de către Sorin Bontea și Răzvan Fodor, care au vorbit despre această experiență în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la adevarul.ro.

„Cel mai greu a fost să fiu departe de familie şi să nu pot vorbi cu fetele mele, dar şi să le cer oamenilor de la obraz să mă culce în casele lor şi să îmi dea să mănânc.

E o competiţie extrem de solicitantă din toate punctele de vedere: şi fizic, şi psihic. Dacă în ceea ce priveşte psihicul, ne ajută experienţa de viaţă, când vine vorba de partea fizică, am simţit că nu mai suntem chiar la prima tinereţe. E greu să ieşi din zona de confort, fiecare are tabieturile lui, e greu să nu ştii unde vei dormi la noapte, e greu să alergi toată ziua cu un rucsac de vreo 20 de kg. E greu, dar memorabil în acelaşi timp”, au mărturisit cei doi prieteni pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies