Home Stiri Veste rea pentru Răzvan Simion. Lidia Buble vrea să plece din România

Veste rea pentru Răzvan Simion. Lidia Buble vrea să plece din România

autor Buinoschi Andreea
200 vizualizari
loading...

Deși s-a despărțit de Răzvan Simion acum două luni, Lidia Buble nu își plânge de milă. Artista se concentrează pe cariera muzicală și are planuri mari cu viața sa.

Cântăreața a avut parte de tot sprijinul familiei sale. Aceasta s-a retras în sânul familiei și, cu ajutorul părinților și al surorilor sale, aceasta a reușit să se pună pe picioare după despărțirea prin care tocmai a trecut. Se pare că și muzica a avut un cuvânt de spus în această privință, deoarece Lidia s-a concentrat foarte mult asupra carierei sale profesionale.

2

În cadrul unui interviu acordat celor de la Viva.ro, artista a declarat că, dacă sectorul profesional va merge așa cum își dorește, nu exclude varianta de a se muta în străinătate, dar acest lucru depinde doar de modul în care cei de peste granițe îi vor aprecia melodiile. „Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucrurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a declarat Lidia pentru Viva.ro.

3

Cu toate că au decis să pună punct relației, cei doi au rămas prieteni și continuă să lucreze împreună. În momentul de față, Răzvan Simion încă este managerul fostei sale iubite și continuă să se ocupe de tot ceea ce este nevoie pentru promovarea sa. Se pare că cei doi sunt suficient de maturi, deoarece au reușit să separe problemele personale de sectorul profesional.

4

„Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, Doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia pentru Teo Show

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies