Home Stiri Mondene Veste-șoc! Andreea Mantea este singură

Veste-șoc! Andreea Mantea este singură

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Veste șoc! Andreea Mantea este singură in Stiri Mondene

Andreea Mantea nu doar că a părăsit Turcia, ci l-a părăsit și pe iubitul său. Cei doi aveau o relație de aproximativ cinci ani, dar se pare că vedeta Kanal D nu se mai vedea alături de acesta.

Veste șoc! Andreea Mantea este singură in Stiri Mondene

Andreea este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și a decis să țină relația departe de ochii presei, oricât de mult a putut. În ciuda spuselor celor din jur, iubitul acesteia nu era milionar, ci era un bărbat obișnuit, care lucrează în televiziune. Cu toate acestea, Mantea încă poartă inelul de logodnă, iar fanii și apropiații speră ca acesta să fie un semn al împăcării celor doi.

Veste șoc! Andreea Mantea este singură in Stiri Mondene

„Andreea și iubitul ei s-au despărțit, se pare, deși ea poartă în continuare inelul de logodnă. Noi sperăm să fie o mică pauză, sau o ceartă de moment, și nu o despărțire în adevăratul sens al cuvântului. De când a revenit în țară, Andreea și-a schimbat mult viața, și se pare că în planurile ei de viitor, nu se mai regăsește și bărbatul care i-a fost alături vreo patru-cinci ani”, au spus persoane apropiate acesteia.

Veste șoc! Andreea Mantea este singură in Stiri Mondene

„Andreea are iubit, de patru-cinci ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun-simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de patru-cinci ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au declarat surse din anturajul Andreei, în urmă cu mai multe săptămâni…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed