Home Stiri Veste tristă pentru fanii lui Florin Ristei

Veste tristă pentru fanii lui Florin Ristei

autor Negriu Elena
318 vizualizari

Florin Ristei a făcut un anunț pe contul său de Facebook, iar vestea pe care a dat-o a șocat pe toată lumea. Emisiunea pe care o prezenta împreună cu Diana Munteanu, Prietenii de la 11, va fi eliminată din grila de primăvară a postului TV Antena 1, iar el se va retrage pentru o perioadă din televiziune.

Având în vedere cele întâmplate în această perioadă, îndrăgitul artist de 31 de ani a profitat de ocazie și a luat decizia ca pentru o vreme să se concentreze pe cariera sa în muzică, alături de colegii din trupa FreeStay. Fosta sa colegă de platou, frumoasa blondă Diana Munteanu, cu care s-a înțeles extrem de bine pe planul profesional, va fi implicată în alte proiecte de televiziune, în cadrul aceluiași post TV.

Iată anunțul făcut de Florin Ristei pe pagina sa de Facebook, în care a dat explicații și detalii cu privire la această situație care i-a întristat pe toții fanii săi și ai emisiunii:

„Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile.

Din 1 martie, emisiunea «Prietenii de la 11» iese din grila de programe Antena 1. După doi ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea.

A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am făcut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru.

Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena 1, eu, în schimb, iau o pauză de TV și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta.

Hai că ne mai vedem două săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând…”

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies