Home Stiri Vestea tristă care a dus la cea mai emoţionantă nuntă

Vestea tristă care a dus la cea mai emoţionantă nuntă

autor Elena Yvette
88 vizualizari

Pentru un cuplu de tineri îndrăgostiţi, ziua nunţii lor a fost aşteptată cu cea mai mare nerăbdare şi trebuia să fie exact ca-n poveşti. Însă, o veste tristă venită pe neaşteptate înaintea fericitului eveniment le-a schimbat radical planurile.

Vestea tristă care a dus la cea mai emoţionantă nuntă

          Pentru Candice Hammonds şi Thomas Burkett, nunta era cel mai aşteptat eveniment din viaţa lor. Dar, din păcate, cu doar o lună înainte de ziua cea mare, Candice a primit o veste îngrozitoare de la medici, şi anume faptul că tatăl ei, Steve, are cancer în fază terminală şi îşi trăieşte ultimele zile. Deşi profund îndurerată, fata a dorit din tot sufletul ca tatăl ei să fie prezent la cel mai fericit eveniment din viaţa sa, aşa că a schimbat imediat toate detaliile nunţii, pentru ca acest lucru să se întâmple.

În doar 24 de ore, cei doi tineri au rezolvat toate inconvenientele şi au reuşit să planifice ca nunta să aibă loc la Centrul Medical Upson Regional şi, mai mult, exact la terapie intensivă, acolo unde era internat tatăl lui Candice. Deşi într-un context extrem de tragic, nunta celor doi îndrăgostiţi a fost una dintre cele mai frumoase şi emoţionante nunţi. Prietena de familie, totodată şi fotograful nunţii, Julie Schandolph, a scris, într-o postare pe Facebook : „Nu cred că am mai văzut vreodată atâta iubire și emoție într-o cameră. Modul în care familia aceasta s-a reunit într-un timp așa scurt pentru nunta din jurul patului de spital al bătrânului este uimitor”. Pentru a fi cu adevărat prezent la cel mai frumos eveniment din viaţa fiicei sale, bărbatului i s-au scos sedativele pe toată durata ceremoniei, acesta fiind extrem de fericit şi emoţionat…

Din păcate, după doar patru zile de la acest eveniment, tatăl lui Candice s-a stins din viaţă, însă toţi membrii familiei au fost extrem de fericiţi că, în ciuda tragediei, acesta a putut fi prezent în acea zi specială din viaţa fiicei lui, aşa cum ea şi-a dorit de mică. Imaginile de la nunta celor doi au făcut înconjurul lumii în scurt timp de la postarea lor pe internet şi au făcut mii de oameni de pretutindeni să realizeze că familia este cea mai importantă în viaţa fiecăruia dintre noi şi trebuie să profităm la maximum de fiecare moment petrecut împreună.

Vestea tristă care a dus la cea mai emoţionantă nuntă 3

base

base

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!