Vezi aici cele mai emotionante scene cu bebelusi existente vreodata!


538

Un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu si nu avem cum sa contestam acest lucru. Se spune ca nu exista realizare mai mare decat aducerea pe lume a unui nou membru al familiei si sunt foarte speciale cazurile cand un asemenea “dar” de la divinitate nu este apreciat si acceptat dupa cum se cuvine.

Vezi aici cele mai emotionante scene cu bebelusi existente vreodata

O familie in adevaratul sens al cuvantului este intregita doar in momentul in care vine pe lume si al treilea sau al patrulea membru, iar parintii vor face tot ce le sta in putinta pentru ca sederea lor acasa si mai ales viitorul sa le fie cat de cat asigurat pentru a nu da piept inca de mici cu greutatile vietii.

Toti parintii isi doresc exact ce este mai bun pentru copilasii lor si sunt in stare, sunt capabili de orice sacrificiu pentru ca acestia sa nu fie nevoiti sa treaca prin aceleasi lucruri ca si ei, mai ales daca viata nu le-a fost chiar una roz.

Exact din acest motiv sunt din ce in ce mai multi cei care aleg aceasta viata, departe de toti cei de acasa, fie ca asta a fost meseria care le-a placut, fie ca la noi in tara nu vor fi niciodata remunerati pe masura numarului orelor, dar si a muncilor depuse cu greu.

Asa ca parintii pierd din ce in ce mai multe evenimente din viata celor mici deoarece timpul lor petrecut departe se mareste, banii vin cu usurinta si nu pot da cu piciorul tuturor acelor facilitati…

In cele ce urmeaza vom vedea cum reactioneaza cei mari cand isi vad pentru prima data nou-nascutii, iar fericirea de pe chipul lor este nepretuita, mai ales daca ne gandim si la faptul ca exista o posibilitate foarte mare sa nu apuce aceasta zi.

Citește și:  Îți mai aduci aminte de Nicole din „Lacrimi de iubire”? Cât de mult s-a schimbat și cu ce se ocupă acum

 

loading...