HomeStiri Mondene Vezi cât a slăbit Irina Loghin după cura de detoxifiere!

Vezi cât a slăbit Irina Loghin după cura de detoxifiere!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 965 views
vezi-cat-a-slabit-irina-loghin-dupa-cura-de-detoxifiere-2

Irina Loghin are 78 de ani şi în ultimul timp arată din ce în ce mai bine.

Vezi cât a slăbit Irina Loghin după cura de detoxifiere 2

Artista este la curent cu noile trenduri în materie de nutriţie şi sănătate. Mai nou, a încercat o cură de detoxifiere şi rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Pe lângă faptul că a reuşit să slăbească patru kilograme în mai puţin de o săptămână, Irina Loghin a spus că s-a simţit excelent şi că nu a avut senzaţie de foame.

Vezi cât a slăbit Irina Loghin după cura de detoxifiere 1

„Am fost recent la Braşov, la o clinică, la detox. Nu am crezut că o să pot rezista, dar am început de dimineaţă cu sucuri. Sucurile au fost aşa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzaţie de foame. Din oră în oră ni le dădeau…

Am fost şi cu colega mea, Daniela Condurache, care a mai depăşit şi ea nişte kilograme. Chiar ne miram seara cum se poate să nu ne fie foame că acasă, seara ne buşea foamea puternic. A treia zi am început să ne obişnuim, am început să facem plimbări prin pădure, este o zonă extraordinar de frumoasă şi au trecut cele șapte zile cu masajele pe care le făceam şi alte proceduri care mi-au prins extraordinar de bine şi pe care nu le-am mai făcut până acum, au fost străine pentru mine. M-am trezit cu patru kilograme lipsă, după șapte zile, fără să îmi biciui organismul”, a spus Irina Loghin într-o emisiune TV de la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed