Home Stiri Mondene Vezi ce a patit o femeie care si-a infasurat abdomenul si coapsele cu folie alimentara! 

Vezi ce a patit o femeie care si-a infasurat abdomenul si coapsele cu folie alimentara! 

autor Sidorov Olga
1,6K views
Vezi ce a patit o femeie care si-a infasurat abdomenul si coapsele cu folie alimentara

Din dorința de a se menține in formă, de a avea o piele bine tonifiată și o siluetă de invidiat, femeile apelează la diverse tratamente, fie în cele mai scumpe saloane, fie în propria locuință.

Vezi ce a patit o femeie care si-a infasurat abdomenul si coapsele cu folie alimentara

O tânără însă a ales să se răsfețe acasă: femeia și-a înfășurat picioarele și zona abdomenului în folie de plastic. Rezultatele? Uimitoare!

O piele mai tonifiată și un organism mai sănătos. Înfășurarea cu folie ajută procesul transpirației, astfel că toxinele din corp sunt eliminate.

Chiar dacă nu le expunem la fel de mult ca și fața, părțile corpului sunt la fel de importante.

Celulita poate fi uneori deranjantă, iar contra acesteia vă vom prezenta câteva tratamente efectuate acasă, cu bani puțini, întrucât nu toate femeile dispun de banii necesari unor tratamente costisitoare și, uneori, fără rezultat.

 1. Cafea

Este, poate, unul dintre cele mai eficiente, dar și simple tratamente împotriva apariției sau a eliminării celulitei. Pentru aceasta ai nevoie de cafea măcinată, de ulei de măsline și, bineînțeles, de folie alimentară. Înfășurarea anticelulitică ce presupune cafea se realizează astfel: într-un sfert de ceașcă de cafea măcinată fin se adaugă o lingură de ulei de măsline. Se aplică amestecul pe zonele unde celulita activează și se împachetează cu folie. După 15 minute se desface folia de plastic și poți face un duș călduț.

 1. Uleiuri

Amestecul din ulei esențial de mușcată și de lemongrass este benefic pentru îndepărtarea celulitei. Împachetarea cu astfel de ulei are efect și asupra vergeturilor inestetice. Aceste uleiuri se pot achiziționa din plafar.

Pentru amestec ai nevoie de:

 • jumătate de avocado copt
 • sucul de la o lămâie
 • 2 linguri de miere
 • 2 picături de ulei de mușcată
 • o picătură de ulei de lemongrass

Se aplică pe zonele dorite și se înfășoară cu folie de plastic. După 20 de minute se clătește cu apă călduță.

 1. Oțet din cidru de mere

Pentru acest tratament anticelulitic vei avea nevoie de:

 • 3 linguri de oțet din cidru de mere
 • 2 linguri de ulei de măsline

Amestecul se aplică prin masaj pe zonele unde activează celulita. După masaj, amestecul se lasă 20 de minute, iar apoi se clătește cu apă caldă.

 1. Miere + scorțișoară

Vei avea nevoie de:

 • 3 linguri de miere
 • 3 linguri de scorțișoară

Cele două ingrediente luptă împotriva celulitei, în urma împachetării pielea va fi mult mai tonifiată. Mierea este un bun eliminator al toxinelor din organism. Aceasta se mai poate alătura altor combinații, de asemenea benefice luptei contra celulitei, cum ar fi: zeama de lămâie, portocală, ulei de eucalipt, de levănțică sau de mentă.

Amestecul se aplică prin masaj și se lasă circa 20 sau chiar 30 de minute, pentru un rezultat mai eficient. Se clătește cu apă călduță.

 1. Argila

Ingredientele sunt la îndemâna oricui:

 • 2 plicuri praf de argilă
 • zeama de la jumătate de lămâie
 • 2 linguri de ulei de măsline
 • 2 linguri de ceai verde

Amestecul se aplică pe zonele dorite și se lasă să acționeze mai mult timp, aproximativ două ore. După aceea se clătește cu apă caldă…

Pentru un rezultat mai eficient, tratamentele se aplică măcar de două ori pe săptămână. După fiecare aplicarea oricărui tratament se aplică o cremă hidratantă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed