Vezi ce amendă ar putea încasa Bianca Drăgușanu pentru jignirile aduse persoanelor scunde

Share

  • Bianca Drăgușanu riscă până la 100.000 Ron amendă
  • Bianca a jignit și acum trebuie  plătească
Bianca Drăgușanu poate plăti cu vârf și îndesat pentru cuvintele jignitoare aduse la adresa tuturor femeilor care nu sunt înalte. Blondinei se pare  nu îi pasă prea mult de cei din jurul ei și nu are acel filtru prin care  nu deranjeze nici măcar pe cei apropiați.
Invitată la un podcast, Bianca Drăgușanu a declarat fără nicio abținere  din punctul ei de vedere: „dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic”.
Această declarație plină de egoism, a dat drumul la un val de reacții care mai de care mai argumentate.
Din fericire, nici autoritățile nu stau degeaba, și Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat și se pare  doamna Drăgușanu riscă o amendă de până la 100.000 pentru cuvintele jignitoare.
Vezi ce amendă ar putea încasa Bianca Drăgușanu pentru jignirile aduse persoanelor scunde
„Având în vedere afirmațiile făcute de doamna Drăgușanu, în cadrul podcastului ZigZag, moderat de domnul George Tănase de sâmbătă, 17 Septembrie 2022, difuzat pe canalul de YouTube <<theXclusive>>, am decis să mă autosesizez și să analizăm în cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării dacă aceste afirmații se încadrează în limitele libertății de exprimare sau constituie o încălcare a dreptului la demnitate al femeilor.
Urmează să obținem transcriptul emisiunii ca să vedem cu exactitate afirmațiile făcute de doamna Drăgușanu și să cităm părțile pentru a fi audiate. Vom analiza probele și declarațiile doamnei Drăgușanu. Nu doresc să mă antepronunț. Strict procedural, pentru afirmații ce aduc atingere dreptului la demnitate personală a unui grup de persoane, amenda minimă este în cuantum de 2.000 de lei, iar amenda maximă este în cuantum de 100.000 de lei”, a precizat Cristian Jura, pentru Fanatik.

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news