HomeStiri Mondene Natural sau cezariană? Vezi şi tu cum o să nască Elena Gheorghe!

Natural sau cezariană? Vezi şi tu cum o să nască Elena Gheorghe!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Vezi-cum-o-să-nască-Elena-Gheorghe-Natural-sau-Cezariană-4 in Stiri Mondene

Elena Gheorghe este însărcinată în luna a opta şi arată incredibil. Urmează să nască în curând şi doar burtica lasă să se vadă asta.

Vezi cum o să nască Elena Gheorghe! Natural sau Cezariană 4

Nu a ratat nicio petrecere mondenă și este mereu cu zâmbetul pe buze. Elena a declarat că o să nască prin cezariană şi este posibil să se întâmple chiar de ziua ei.

Vezi cum o să nască Elena Gheorghe! Natural sau Cezariană 2

Voi naşte prin cezariană, termenul e exact de ziua mea. Aşa că nu ştiu ce să fac. Am zis că dacă aşa a ieşit la ecograf, aşa vrea Doamne, Doamne. Dar dacă fata mea nu va vrea să-şi facă ziua cu mami, să o împartă cu mine? Când eşti copil, vrei numai pentru tine. Ea o să decidă, eu o să aştept până în ultimul moment, când e să se întâmple”, a declarat Elena Gheorghe pentru Libertatea.

Artista o să devină mamă pentru a doua oară. Acasă mai are un băieţel, pe nume Nicolas.

„Prima sarcină am avut patru luni greţuri, a fost cumplit, dar am fost super activă. Nu eram aşa de somnoroasă. Ea se mişcă foarte mult, e foarte activă, nu prea mă lasă să dorm. Mă trezeşte când are ea chef, pe la 4 dimineaţa, şi stăm aşa vreo ora, două… face aerobic sau ceva ce-i place şi nu mai dormim. Dă din mâini, din picioare”, a spus cântăreaţa.

Vezi cum o să nască Elena Gheorghe! Natural sau Cezariană 1

Ajutorul cel mai mare o să vină din partea fiului ei, care este nerăbdător să-şi cunoască surioara.

„Nicolas a foarte încântat, şi-a dorit foarte mult o surioară. Pupă burtica de dimineaţă până seara. Îmi pune tot felul de întrebări. Şi-mi zice ce o să facă el când o să se nască: «Mami, când o să se facă mai mare o să o apăr de toată lumea, nimeni nu o să se ia de ea». Îmi spune şi cum o să-i dea el cu biberonul, cum o să o plimbe cu căruţul. Doamne, de ar face măcar jumate din ce zice, că promisiuni avem multe”, a mai declarat Elena.

Vezi cum o să nască Elena Gheorghe! Natural sau Cezariană

Elena nu o să lipsească foarte mult de pe scenă. Dacă fetiţa ei o să fie „de acord”, artista plănuieşte să se întoarcă la muncă la doar două săptămâni de la momentul naşterii:

De cântat mai avem până pe 15 iulie, dacă «bebelinda» ne dă voie. De reluat, aş vrea să mă întorc undeva pe 15 august, când deja avem evenimente, dar depinde de ea. Aşa am stat şi cu Nicolas. Fiind artişti, avem treabă în weekend câteva ore. Am încercat să le luăm cât mai aproape de casă… Când deja treci prin experienţa asta, e mai uşor a doua oară”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed