Home Stiri Vezi cum a reacţionat fiul Elenei Gheorghe când a auzit că o să fie frate mai mare!

Vezi cum a reacţionat fiul Elenei Gheorghe când a auzit că o să fie frate mai mare!

autor Elena Yvette
236 vizualizari

Elena Gheorghe urmează să devină mamă pentru a două oară. Are deja un băieţel, Nicholas, care abia aşteaptă să îşi cunoască surioara. Elena şi soţul ei şi-au pregătit fiul pentru venirea surioarei încă de acum șase luni.

Vezi cum a reacţionat fiul Elenei Gheorghe când a auzit că o să fie frate mai mare 3

„I-am creat o atmosfera foarte plăcută în jurul acestui subiect, încă de când i-am scris scrisoarea lui Moş Crăciun. Fiecare şi-a dorit câte ceva, iar mami şi tati şi-au dorit un bebeluş. Când au venit cadourile, fiecare a primit ce şi-a dorit sub brad, dar Moş Crăciun a lăsat şi o scrisoare în care spunea că va livra cadoul nostru în vară, că nu ştie dacă să trimită o fată sau băiat”, a declarat artista pentru unica.ro.

Vezi cum a reacţionat fiul Elenei Gheorghe când a auzit că o să fie frate mai mare 1

Nicolas şi-a dorit foarte mult să vadă bebeluşul la ecograf, sau pe «televizor» cum zice el. Era foarte curios, a pus o mulţime de întrebări cum o să fie, o săptămână vorbeşte numai despre asta şi, când am ajuns la control, bebele nu a vrut să se arate. Nicholas a început să-l roage: «Hai, te rog eu frumos, vreau să ştiu şi eu dacă eşti fetiţă sau băiat, să ştiu ce să-ţi cumpăr când o să te naşti». Nicholas îşi aşteaptă surioara înnebunit”, a mai declarat Elena Gheorghe…

Vezi cum a reacţionat fiul Elenei Gheorghe când a auzit că o să fie frate mai mare 2
Elena a mai spus că cei doi frăţiori au deja o relaţie strânsă: „Îi vorbeşte bebeluşului din burtică, iar când mergem la cumpărături mă întreabă dacă lui nu-i luăm nimic”.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies