HomeStiri Mondene Vezi de ce a vizitat Roxana Ciuhulescu medicul estetician!

Vezi de ce a vizitat Roxana Ciuhulescu medicul estetician!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 778 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Vezi-de-ce-a-vizitat-Roxana-Ciuhulescu-esteticianul.jpg

Roxana Ciuhulescu este într-o continuă schimbare. După ce a anunţat că a divorţat de Mihai Ivănescu după o căsnicie de zece ani, vedeta a mai dat o bombă: îşi pune silicoane.

Vezi de ce a vizitat Roxana Ciuhulescu esteticianul

Roxana Ciuhulescu este cunoscută ca fiind femeia cu cele mai lungi picioare din showbiz. Este o femeie înaltă, cu un corp frumos şi o siluetă de invidiat. Însă, pare că nu este destul. Roxana a declarat că la începutul toamnei îşi va mari bustul şi va alege o mărime considerabilă având în vedere că este foarte înaltă.

Vezi de ce a vizitat Roxana Ciuhulescu esteticianul 2

„Am vrut să fac această schimbare încă de anul trecut, însă nu am avut deloc timp, pentru că am fost implicată în tot felul de proiecte. Mă voi opera peste câteva luni, la Vitalie Stan, medicul în care am cea mai mare încredere. Fiind înaltă, iar cutia toracică destul de dezvoltată, mi-a recomandat proteze de câte 500 ml. Nu mi-e frică de operaţie, mă incomodează doar faptul că o perioada nu voi mai face sport, nu voi mai şofa. Sunt câteva restricţii pe care trebuie să le respecţi”, a declarat Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Click!

Vezi de ce a vizitat Roxana Ciuhulescu esteticianul 1

Roxana Ciuhulescu a fost căsătorită timp de zece ani cu Mihai Ivănescu. Acum mai puţin de o lună a anunţat că drumurile lor s-au despărţit. Vedeta s-a mutat în casă nouă şi îşi doreşte şi un corp nou. Roxana îşi ocupă timpul aşa cum îi place cel mai mult, cu evenimente sportive… Pe 23 iulie se desfăşoară etapa a IV-a din Campionatul Naţional de Off-Road, care va avea loc la Târgovişte, unde Roxana Ciuhulescu se ocupă de organizare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed