HomeStiri Mondene Vezi mesajul emoţionant al Andreei Bălan cu ocazia aniversării!

Vezi mesajul emoţionant al Andreei Bălan cu ocazia aniversării!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 865 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Vezi-mesajul-emoţionant-al-Andreei-Bălan-cu-ocazia-aniversării.jpg

Andreea Bălan a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Într-adevăr, a avut un an magnific: şi-a găsit jumătatea şi a devenit mamă. Este căsătorită cu actorul George Burcea care este cu patru ani mai mic decât artista. Cu ocazia aniversării, Andreea şi-a luat soţul şi au plecat într-o vacanţă în luxosul Monte Carlo.

Vezi mesajul emoţionant al Andreei Bălan cu ocazia aniversării

Pentru că ţine foarte mult la imaginea ei, Andreea Bălan a avut grijă să posteze şi un mesaj pentru fanii ei. Printre cuvintele pe care aceasta le-a scris pe contul de Facebook, se citeşte emoţie. Artista declară că este mai fericită ca oricând şi în sfârşit are familia pe care şi-a dorit-o mereu…

Vezi mesajul emoţionant al Andreei Bălan cu ocazia aniversării 1

„A mai trecut un an, iar experienţa vieţii îşi pune amprenta şi mă simt mai înţeleaptă, mai calmă şi mai conştientă de mine şi de cei din jur. Nu îmi iese întotdeauna, dar mă străduiesc să fiu un om din ce în ce mai bun. A fost cel mai frumos an din viaţa mea, pentru că Ella m-a împlinit cu adevărat şi am realizat că doar în familie sunt cu adevărat fericită şi că aceasta îţi da puteri nemărginite să faci lucruri minunate! #DeZiuaMea #fericire”, a scris Andreea Bălan, pe contul sau de Facebook.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed