HomeStiri Viata inainte si dupa 30 ani: ce schimbari se petrec?

Viata inainte si dupa 30 ani: ce schimbari se petrec?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,7K views 6 minute timp de citit

Schimbările mari în viața noastră apar după trecerea pragului de 30 ani. Prioritățile devin altele, știm mai bine ce ne dorim de la noi și de la cei de lângă noi.

            Tinerii de 20 de ani privesc spre pragul de 30 ca fiind o trecere spre maturitate, iar atunci când ajung acolo privesc cu melancolie în trecut: „La 20 de ani mi se părea că 30 este deja o vârstă înaintată. Mi se părea…” . Trecerea timpului aduce cu sine o experiență mai bogată în problemele vieții, multe schimbări ale aspectului fizic, dar și ale modului de gândire.

În rândurile de mai jos îți prezentăm câteva din aceste schimbări:

  1. Ora 22:00

Dacă seara, începând cu ora 22:00 începea distracția, te machiai pentru o ieșire în club. După 30 ani și o zi de muncă obositoare, nu vrei altceva decât să te bagi în pat, așa că la 22:00 deja te speli pe dinți și ești gata de somn.

Viata inainte si dupa 30 ani 2

  1. Mesajele către iubitul tău

Tinerețea aduce cu sine relații de iubire pasionale, deci și mesajele pe care le trimiți iubitului tău sunt încărcate de sentimente. După 30 de ani, dacă iubitul ți-a devenit și soț între timp, mesajele sunt scurte și seamănă mai mult cu lista de cumpărături, nu mai au inimioare și declarații de iubire.

Viata inainte si dupa 30 ani 3

  1. Metabolismul

Ciocolata este prietena ta până la 30 de ani, când silueta începe să fie sensibilă la tot ce mănânci și trebuie să renunți la unele plăceri ca să mai încapi în hainele preferate.

 Viata inainte si dupa 30 ani 4

  1. Programul de somn

Clipele petrecute cu el până la 4 dimineața sunt amintiri plăcute de la 20 de ani. După 30, ora de culcare devine 23:00 și, după un program obositor la serviciu, adormi cu cartea în mână, iar ieșirile în oraș până târziu sunt din ce în ce mai rare.

Viata inainte si dupa 30 ani 5

  1. Gesturile de afecțiune în public

Îți mai amintești când te plimbai cu iubitul tău prin parc și nu vă puteați lua mâinile unul de pe celălalt? După 30 ani deja ți se pare ceva exagerat când vezi tineri de 20 făcând asta în parc.

Viata inainte si dupa 30 ani 6

  1. Prietenia

Până la 30 de ani ești într-un proces continuu de a descoperi lumea, cunoști foarte mulți oameni și îți place să fii populară. După 30, îți dai seama că ți-au rămas alături doar două-trei prietene foarte bune, care ar face orice pentru tine și merită toată încrederea.

Viata inainte si dupa 30 ani 7

  1. Părerile celor din jur

Odată cu experiența de viață vine și momentul acela bun când ai suficientă încredere în tine însăți ca să nu te mai intereseze părerea celorlalți și bârfele lor.

Viata inainte si dupa 30 ani 8

  1. Călătoriile

La 20 de ani pleci de acasă fără să planifici nimic și împarți cu prietenii o cameră la pensiune. După 30 de ani, pregătești vacanțele cu mult timp înainte și alegi un hotel de cinci stele unde să te simți ca o prințesă.

Viata inainte si dupa 30 ani 9

  1. Vârsta

La 20 de ani ți se părea că de la 30 de ani deja vei începe să îmbătrânești. Ajunsă aici, îți dai seama că viața de acum începe, deoarece știi foarte bine ce îți dorești…

Viata inainte si dupa 30 ani 19

  1. Petrecerile

Înainte să te angajezi și să apară responsabilitățile, nu ratai nicio petrecere, în fiecare seară îți luai prietenii și vă distrați. După 30 de ani, fiecare are o funcție importantă și nu mai găsiți așa mult timp pentru petreceri, planificați totul cu mult timp înainte și evenimentele sunt mai rare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed