Home Stiri Viața lui Florin Ristei s-a schimbat de când a cunoscut-o pe iubita lui. Cum i-a dat frumoasa Naomi lumea peste cap?

Viața lui Florin Ristei s-a schimbat de când a cunoscut-o pe iubita lui. Cum i-a dat frumoasa Naomi lumea peste cap?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 286 views 3 minute timp de citit
  • Florin Ristei trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Naomi Hedman
  • Cum s-a schimbat viața artistului de când a cunoscut-o?
  • Un concurs de talente i-a adus împreună

Naomi Hedman era concurentă la Xfactor, iar Florin Ristei făcea parte din juriu. S-au văzut, s-au plăcut, iar după ceva timp au hotărât să se întâlnească. Din asta a rezultat o relație perfectă, care i-a schimbat viața artistului.

Cum s-au cunoscut cei doi? Dragoste la prima vedere între Naomi Hedman și Florin Ristei

Naomi Hedman are o voce remarcabilă, ceea ce a determinat-o să participe la Xfactor România. Florin Ristei făcea parte din juriu, și a decis să o ajute pe frumoasa brunetă, și să cânte pe scenă alături de ea, atunci când a observat că aceasta este plină de emoții și că nu reușește să ducă piesa până la capăt.

Deși, mai târziu, amândoi au declarat că au simțit o atracție extrem de puternică în acele momente, niciunul nu a făcut nici un pas, știind că nu este profi să înceapă ceva cât timp Naomi este concurentă a show-ului la care Florin Ristei este jurat.

Mai târziu, cei doi au început să se întâlnească, iar relația dintre ei a început să se dezvolte sănătos și să ducă la o logodnă.

Cum i-a schimbat această relație viața lui Florin Ristei?

Florin Ristei vorbește despre cum această relație i-a schimbat viața și l-a făcut să iubească din nou.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat. M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț”, a povestit Florin Ristei.

Ce a declarat Naomi despre această relație?

Naomi este extrem de fericită alături de Florin, și spune despre acesta că este omul ei preferat.

„Fii cu cineva care face iubirea ușoară. Chiar și în timpul unei pandemii! (zâmbește). Mi-am dat seama din prima că e foarte natural, amuzant, pasionat și profesionist în ceea ce face. Iar apoi a devenit ființa mea preferată”, a declarat Naomi pentru revista VIVA.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies