HomeStiri Mondene „Viața mea este un coșmar!” Apa este cel mai mare dușman al ei

„Viața mea este un coșmar!” Apa este cel mai mare dușman al ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Viața-mea-este-un-coșmar.jpg

O britanică duce o viață cum nu s-a mai văzut. Femeia suferă de o boală care este extrem de rară, alergia ei este parcă desprinsă din limitele realității: este alergică la apă! Greu de crezut, dar totuși este cât se poate de adevărat.

Rachel Warwick, femeia în cauză, a ajuns să fie celebră din cauza alergiei sale. Ceea ce pentru alții este un lucru banal, pentru ea poate fi moartea garantată.

Pentru acea femeie este un chin orice interacțiune cu apa, chiar și propriile-i lacrimi sunt dureroase: „Este oribil, dacă plâng fața mi se umflă”.

Pentru a nu avea parte mereu de dureri insuportabile, femeia face duș numai o dată în cursul unei săptămâni. Hainele ei sunt subțiri, deoarece vrea să împiedice apariția transpirației, nu depune efort prea mult și înlocuiește apa cu laptele. Dacă plouă, femeia stă închisă în casă.

Boala de care suferă femeia se numește „aquagenic urticaria”, fiind și alți oameni afectați de aceasta.

Rachel a fost diagnosticată cu această boală la vârsta de 12 ani. A descoperit că ceva nu este în regulă în momentul în care a fost la piscină și a observat că i s-a făcut o iritație care se tot agrava pe corp…

Doctorii nu au reușit să descopere un tratament. Anumite medicamente par să remedieze oarecum situația, însă nu o pot trata 100%.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed