Home Stiri Vica Blochina continuă să o atace pe Oana Roman: „N-a băut din ceaiul ăla niciodată, scoate sticla goală și o bagă înapoi în geantă”

Vica Blochina continuă să o atace pe Oana Roman: „N-a băut din ceaiul ăla niciodată, scoate sticla goală și o bagă înapoi în geantă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 885 views 2 minute timp de citit

Vica Blochina continuă să o atace pe Oana Roman. De data aceasta, Vica susține că Oana ar face orice pentru atenție, inclusiv să mintă, iar acest lucru îl face și cu lucrurile pe care le promovează în mediul online.

„Minte foarte mult. În Egipt, când am fost, a mințit că ea a făcut operație la picior cu anestezie generală și ea intrase în apă și se tăiase într-o scoică. A fost la doctor, i-au bandajat piciorul, ca și cum îl avea în ghips, și ea avea o tăietură minusculă, dar ea, a doua zi, pleca acasă și trebuia să se evidențieze cumva prin aeroport și a șchiopătat tot drumul.

Când a ajuns acasă, a uitat, și-a pus tocurile în picioare. În Egipt, ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel, pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea.

Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine, și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus: «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea? «Do you know Madonna in America? I am Madonna in Romania», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu «Madonna de România».

La restaurant, și-a comandat șase creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea. Cât are nevoie de tine, ești bun, după, se p*^$ pe tine.

Când am fost în Egipt, i-am spus că exagerează cu Photoshop-ul. S-a luat de mine și mă făcea «tâmpită». Îmi spunea că își face nu știu ce la față, atât. I-am spus că, în pozele pe care le are, pare mai slabă decât mine, nu cred că-și dădea seama…

N-a băut din ceaiul ăla niciodată, scoate sticla goală și o bagă înapoi în geantă, despre ce vorbim? De aia toată lumea are satisfacție când apar știri nașpa, pentru că are un caracter de c#[email protected] Ea crede că sunt fraieră și ea este șmecheră, dar i-am spus să nu se mai folosească de mine la combinațiile ei de c#[email protected]”, a spus Vica Blochina pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies