HomeStiri Mondene Vica Blochina vorbeste despre cel mai mare secret al sau. Iata ce marturisiri a facut Vica

Vica Blochina vorbeste despre cel mai mare secret al sau. Iata ce marturisiri a facut Vica

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Vica-Blochina-vorbeste-despre-cel-mai-mare-secret-al-sau1-1.jpg

Toată lumea o cunoaște pe Vica Blochina ca fiind una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Frumoasa blondă se declară ca fiind o persoană fericită, care are tot ce-și dorește, însă tot ea a declarat că până să ajungă la acest statut nu i-a fost deloc ușor, așa că a făcut câteva dezvăluiri despre viața ei, despre care fanii nu aveau nicio idee.

in Stiri Mondene

Vica Blochina a părăsit țara natală la 17 ani, pentru a-și realiza visurile și, printr-o întâmplare fericită, vedeta a ajuns în România, unde l-a și întâlnit pe tatăl copilului ei, Victor Pițurcă.

Cei doi au fost împreună mulți ani la rând, iar copilul lor a apărut după 16 ani de relație. La început, Victor Pițurcă nu a fost de acord să-l recunoască pe cel mic, însă, într-un final, a acceptat testul e paternitate, prin care s-a dovedit că el era tatăl copilului, ceea ce l-a făcut să se răzgândească în această privință și să-și accepte copilul.

Vica a vorbit despre această perioadă din viața ei.

Într-un interviu acordat pentru Acces Direct a declarat că unul dintre cele mai dureroase momente pentru ea a fost acela când fiul său a sărit în brațele tatălui, iar acesta a fost foarte rece cu el, total nepăsător. După o perioadă, lucrurile între ei s-au schimbat, iar în prezent copilul are o relație foarte bună cu tatăl său.

in Stiri Mondene

„Nu ştiam unde plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa…

Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat: «Tată, tu m-ai uitat?». Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica Blochina.

 

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed