Home Stiri Victor Slav a trecut prin momente grele. O confuzie l-a pus într-o lumină proastă

Victor Slav a trecut prin momente grele. O confuzie l-a pus într-o lumină proastă

autor Bodnar Anca
170 views 3 minute timp de citit
  • Victor Slav povestește despre confuzia care l-a pus într-o lumină proastă
  • De ce s-a presupus că ar fi fost drogat?
  • A ieșit pozitiv la drogtest

Desi Victor Slav nu consumase niciodată canabis, acesta a iesit pozitiv la drogtest, ceea ce i-a dat viața peste cap.

Test pozitiv – test negativ, eroare ce l-a costat scump pe Victor Slav

Până au venit rezultatele finale care să confirma faptul că nu a consumat niciun drog, Victor Slav a fost lovit de presă din toate părțile, ceea ce l-a durut foarte tare.

Acesta nu și-a dorit ca fiica sa să audă lucruri rele despre el, mai ales că nimic din ceea ce a scris presa în acea perioadă nu a fost adevărat.

„O să țin minte toată viața, n-am cum să uit! Era 11 august, era ora 22:30, veneam de la Bacău, l-am lăsat pe Cătălin Cazacu acasă și mă duceam eu spre casă. M-a oprit poliția pe autostradă! Într-adevăr, eu dormisem trei ore, eram obosit, mașina de poliție era în fața mea cu girofarul pornit, a oprit sirena și m-a tras pe partea dreaptă. A venit foarte dur la mine, deși eu am încercat să îi explic calm să s-a produs o extorsiune și că nu mi-am dat seama că i-am depășit pe linia continuă. Mi-am cerut scuze, mi-a pus fiola pentru băutură, a ieșit zero și apoi mi-a spus de dragtest. M-a chemat cu el la mașină, a deschis portbagajul, a deschis o chestie pe care mi-a băgat-o prin gură, după care am pus acolo. M-am dus la mașină, m-am așezat, iar după cinci minute a venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la canabis.

În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis. Când polițistul mi-a zis ce înseamnă, eu i-am spus că avem o problemă, deoarece eu n-am consumat în viața mea așa ceva. Nici nu contează dacă m-a crezut sau nu, cert e că am mers la INML, mi s-a prelevat proba de sânge și tot ce trebuie. Problema abia acum începea, deoarece, din acel moment, toate ziarele m-au făcut terci, asta fără să existe cu adevărat o probă.”, a povestit Victor Slav pentru Antena Stars.

După 4 luni au venit și rezultatele concludente. Acestea aveau un rezultat negativ.

„Este vorba despre faptul că un lucru de genul ăsta îți poate schimba total traiectoria vieții. De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva, fiind nevinovat, de ce stau eu 8 luni fără carnet, de ce stau 4 luni să-mi vină analizele de la INML, care au fost negative, și de ce stau după aia încă 4 luni ca judecătorul să-mi dea o foaie cu o parafă pe ea. Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece. Deci, a doua oară am câștigat noi. Se va judeca în continuare, dar deocamdată suntem în vacanță judecătorească.”, a mai povestit Victor Slav.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies