Home ARTICOLE SLIDER Victor Slav divorteaza de Bianca Dragusanu: „De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie”

Victor Slav divorteaza de Bianca Dragusanu: „De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie”

autor Elena Yvette
104 vizualizari

Victor Slav a ajuns la capatul rabdarilor si a anuntat ca divorteaza de Bianca Dragusanu. Victor a realizat un interviu pentru emisiunea „La Maruta” unde a povestit cum Bianca a plecat la Paris si nu i-a raspuns la telefon timp de 4 zile.

Victor Slav

„Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva”

[articol „Victor Slav”]

„Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez”

„Uite ca mariajul nostru a fost foarte scurt. Imi doresc in 2014 ca toate persioanele care sunt implicate in acesta poveste sa fie fericite, sa isi gaseasca linistea. Eu asta o sa fac, pe langa faptul ca sunt foarte sincer, eu asta o sa fac. Nu are relevanta cu cine a plecat. Asta e decizia mea, mi-o asum, nu sunt las. Este o femeie foarte frumoasa, o femeie care are multa ambitie. Nu o sa vorbesc niciodata urat despre ea. Imi cer scuze fata de ea, fata de familia ei, eu nu pot sa construiesc cu acest om lucruri, atata timp cat eu nu ma pot baza pe acest om, decizia mea este sa pun punct” a declarat Victor Slav pentru Catalin Maruta.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies