Home Stiri Victoria lui Trump aduce pagube ziarelor! Revista Newsweek a retras de pe piață o sută de mii de exemplare ce o dădeau câștigătoare pe Hillary!

Victoria lui Trump aduce pagube ziarelor! Revista Newsweek a retras de pe piață o sută de mii de exemplare ce o dădeau câștigătoare pe Hillary!

autor Elena Yvette
223 vizualizari

Victoria lui Donald Trump le aduce pagube publicațiilor. Revista Newsweek a fost nevoită să retragă de pe piață aproximativ 125 de mii de exemplare ce o dădeau câștigătoare pe candidata democrată.

aGFzaD0xZTJlYWQ3YzRlYzdlODJmNDBlMjExN2U1OTU1NjJmNA==.thumb

„Doamna preşedinte: Călătoria istorică a lui Hillary Clinton până la Casa Albă”, era titlul revistei ce trebuia să apară la tarabe după numărarea voturilor. Rezultatele însă le-au dat celor de la Newsweek planurile peste cap. Aceștia au fost nevoiți să retragă de pe piață toate exemplarele.

„În ziua alegerilor, americanii din toată ţara au respins tipul de teamă şi conservatorismul bazat pe ură din campania lui Donald Trump. Cel mai înalt tavan din sticlă din lumea occidentală s-a spart, în sfârşit”, arăta revista.

„Ca toată lumea, am greşit. Am cerut înapoierea tuturor exemplarelor, întrucât trebuie să facem loc pentru revistele în care este prezentată victoria lui Donald Trump. Ne aşteptăm să se vândă foarte bine, pentru că cererea este extraordinară”, a spus Tony Romando.

Chiar dacă retailerii au fost anunțați să nu vândă revista până la afișarea rezultatelor, câteva exemplare ale revistei au ajuns în mâinile americanilor.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies