HomeStiri Mondene Victoria lui Trump aduce pagube ziarelor! Revista Newsweek a retras de pe piață o sută de mii de exemplare ce o dădeau câștigătoare pe Hillary!

Victoria lui Trump aduce pagube ziarelor! Revista Newsweek a retras de pe piață o sută de mii de exemplare ce o dădeau câștigătoare pe Hillary!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 846 views
aGFzaD0xZTJlYWQ3YzRlYzdlODJmNDBlMjExN2U1OTU1NjJmNA.thumb_ in Stiri Mondene

Victoria lui Donald Trump le aduce pagube publicațiilor. Revista Newsweek a fost nevoită să retragă de pe piață aproximativ 125 de mii de exemplare ce o dădeau câștigătoare pe candidata democrată.

aGFzaD0xZTJlYWQ3YzRlYzdlODJmNDBlMjExN2U1OTU1NjJmNA==.thumb

„Doamna preşedinte: Călătoria istorică a lui Hillary Clinton până la Casa Albă”, era titlul revistei ce trebuia să apară la tarabe după numărarea voturilor. Rezultatele însă le-au dat celor de la Newsweek planurile peste cap. Aceștia au fost nevoiți să retragă de pe piață toate exemplarele.

„În ziua alegerilor, americanii din toată ţara au respins tipul de teamă şi conservatorismul bazat pe ură din campania lui Donald Trump. Cel mai înalt tavan din sticlă din lumea occidentală s-a spart, în sfârşit”, arăta revista.

„Ca toată lumea, am greşit. Am cerut înapoierea tuturor exemplarelor, întrucât trebuie să facem loc pentru revistele în care este prezentată victoria lui Donald Trump. Ne aşteptăm să se vândă foarte bine, pentru că cererea este extraordinară”, a spus Tony Romando.

Chiar dacă retailerii au fost anunțați să nu vândă revista până la afișarea rezultatelor, câteva exemplare ale revistei au ajuns în mâinile americanilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed