Vindecă pe cale naturală cancerul în doar 40 de zile!

Share

Rareori cunoscut în afara medicinei tradiționale chineze, planta Lei teng gong sau „vița tunetului lui Dumnezeu”, cercetatorii spun că este uimitoare, având capacitatea de a opri cancerul în mai puțin de patruzeci de zile. Folosită pentru sănătate sau intensificarea calității de mai bine de 2.000 de ani în China, Occidentul începe să recunoască beneficiile uimitoare ale plantei Lei teng gong pentru tratarea cancerului, dând o noua speranță celor care suferă de această boală.

Lei teng gong este originară din China, Japonia și Coreea; aceasta este apreciată de foarte mult timp datorită proprietăților sale miraculoase contra mai multe boli, printre care și cancerul. Planta demonstrează un succes substanțial în eliminarea tumorilor canceroase, deoarece furnizează cantități ample de compus activ triptolide.

Cercetatorii de la Universitatea din Minnesota Masonic Cancer Center au descoperit că șoarecii tratați cu triptolide timp de 40 de zile nu au aratat nicio creștere a tumorilor, chiar și după încetarea tratamentului. Ashok Saluja, vicepreședintele cercetării și lider al studiului, a declarat pentru Bloomberg, „Te-ai putea uita în fiecare zi la acei șoareci, tumoarea a fost în scădere și în scădere, iar apoi doar a dispărut.”

Oamenii de știință de la John Hopkins Școala de Medicină, au constatat, de asemenea, că extractele de Lei teng gong sunt eficiente în eliminarea tumorilor canceroase. Doctor Jun O. Liu, profesor de farmacologie și știinte moleculare la Johns Hopkins, a spus: „Triptolidele au demonstrat că blochează creșterea tumorii…”

Aceste descoperiri sunt cele care pun bazele studiilor clinice umane în viitorul apropiat.

S-a dovedit că triptolide tratează cancerul pancreatic și ovarian. De asemenea, Lei teng gong-ul a răspuns pozitiv și împotriva artritei, tulburărilor reumatoide, sclerozei multiple și lupus-ului.

Din moment ce planta poate provoca reacții adverse grave, inclusiv pierderea densității osoase, dureri de cap și infertilitate, este important să se consulte un medic calificat înainte de utilizare.

Partea întunecată a cercetării științifice

Chiar dacă cercetarea este în curs de dezvoltare, este încurajatoare în ceea ce privește vița Lei tang gong-ului, dar, câștigul financiar este în continuare factorul motivant care stă la bază. Anthony Gucciardi of Natural Society observă pe bună dreptate:

„Deși este o veste mare că acest studiu aduce efectele benefice ale compușilor din planta ieftină, la lumină, vestea proastă este că persoanele responsabile pentru cercetare sunt, de fapt, în căutare de a crea un medicament farmaceutic din triptolide, componenta esențială. Un medicament care va solicita aprobarea FDA și în cele din urmă să fie brevetat și vândut pentru sume exorbitante de bani…”


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news